Ер Србија појачала кабинску и летачку посаду

Тањуг

субота, 18. 05. 2019. у 11:56

Ер Србија појачала кабинску и летачку посаду

"Ер Србија"

Компанија "Ер Србија" запослила је више од сто нових чланова кабинске посаде, као и 21 млађег копилота на АТР и "ербас" авионима

Компанија "Ер Србија" запослила је више од сто нових чланова кабинске посаде, као и 21 млађег копилота на АТР и "ербас" авионима чиме се припремила за најављено проширење мреже у редовном и сезонском саобраћају са 21 линијом, од којих је девет из Београда, а 12 из Ниша.

Из "Ер Србије" наводе да су истовремено организовали школовање за своје пилоте, од којих је њих 11 испунило услове да буду унапређени у позицију капетана или пређу на други тип летелице.

Поред тога, покренут је процес селекције нових персера, односно вођа кабинске посаде, који ће се до средине јуна бирати међу кабинским особљем.

Генерални директор "Ер Србије" Данкан Нејсмит наводи да су најбољи појединци из компаније добили шансу да напредују, а да су истовремено појачали своје редове младим и квалификованим кадровима које су запослили.

"Предстојећи период за нас је изузетно важан. Најзначајније повећање броја дестинација до сада јесте резултат напорног тимског рада и уверен сам да ћемо, уз подршку нових чланова тима, сигурно бити задовољни резултатима", изјавио је Нејсмит, наводи се у саопштењу "Ер Србије".

Национални авио-превозник од јуна ће повезати Београд са – Кијевом, Мадридом, Барселоном, Ријеком, Краснодаром, Хелсинкијем, Каиром, Ницом и Задром.

Средином јула, "Ер Србија" успоставља и 12 нових линија из Ниша до Нирнберга, Франкфурта (Хан), Хановера, Фридрихсхафена, Карслруеа, Салцбурга, Рима, Болоње, Будимпеште, Гетеборга, Љубљане и Тивта.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације