У току сезоне пролећних пољопривредних радова, компанија НИС је обезбедила до 40 одсто попуста на одређени асортман производа NISOTEC палете уља и мазива за кориснике НИС Агро картице на свим NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама.

Реч је о додатној погодности намењеној пoтрошачима уз НИС Агро картицу која током целе године пољопривредницима обезбеђује многобројне попусте на гориво и допунски асортиман у оквиру највеће малопродајне мреже нафтних деривата на домаћем тржишту, односно на више од 300 NIS Petrol и GAZPROM малопродајних објеката широм Србије.

Узимајући у обзир да савремене пољопривредне машине условљавају коришћење висококвалитетног моторног уља, компанија НИС својим потрошачима нуди богату понуду уља и мазива врхунског квалитета под брендом NISOTEC која задовољава све захтеве произвођача мотора и пољопривредних машина.

Широка палета NISOTEC производа израђена је од најквалитетнијих сировина у сарадњи са светски познатим произвођачима адитива и базних уља, а њиховом употребом омогућује се уштедa горивa, продужaвa рaдни век моторa и обезбеђује бољa зaштитa моторa од корозије.

Више информација о акцији која траје до 30. априла, као и списак NISOTEC производа који су обухваћени попустом доступно је на сајту www.nisotec.eu или бесплатним позивом на телефон кол центра НИС 08 0000 8888.

Додатна информација:

Захваљујући константном унапређењу производње, палети од преко 170 врста производа и 500 различитих артикала, као и квалитету уља који потврђује више од 30 одобрења најпознатијих произвођача моторних возила, бренд NISOTEC је већ неколико година лидер на домаћем тржишту мазива и један од десет најпродаванијих брендова на Балкану. Производи NISOTEC палете уља и мазива доступни су на свим NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама које потрошачима, осим горива евро-пет стандарда домаће производње, нуде и широк спектар производа из допунског асортимана као и висок ниво услуге.

(ПР)