Mozzart донео дух Лас Вегаса у Београд

05. 07. 2018. у 15:41

Mozzart донео дух Лас Вегаса у Београд
У београдском Хотелу Метропол свечано је отворен Mozzart Cazzino који је у српску престоницу донео гламур светских центара забаве попут Лас Вегаса, Макаа или француске ривијере
У београдском Хотелу Метропол свечано је отворен Mozzart Cazzino који је у српску престоницу донео гламур светских центара забаве попут Лас Вегаса, Макаа или француске ривијере. Бројне званице на гала забави поводом пуштања у рад још једног Cazzina регионалног лидера у приређивању игара на срећу посебно су уживале у музици специјалне гошће Александре Радовић.

Да ће се убудуће сматрати синонимом за гламур, екстраваганцију и бљештаве просторије за забаву у којима ексклузивна клијентела воли да проводи време Mozzart Cazzino Metropol синоћ је доказао угостивши познате личности које су на слот апаратима са играма светске класе окушале срећу, а потом сав новац који су зарадиле и донирале у хуманитарне сврхе.

На сваком од апарата Cazzinu био је уплаћен бонус који су сви гости могли да потроше на игру по свом избору. Троје такмичара са највише освојених поена одабрали су којим институцијама ће донирати средства која је Mozzart наменио у ту сврху.

Најуспешнији међу њима био је певач Саша Ковачевић који је изразио велико задовољство што је део хуманитарне промоције Mozzart Cazzina Metropol.

- Увек се радо одазивам акцијама са хуманитарним карактером и драго ми је да могу да помогнем и допринесем напорима да се онима којима је то најпотребније живот учини макар мало лепшим. Осим на максималном труду да тим људима буде боље, компанији Mozzart честитам и на отварању оваквог објекта какав заслужује свака метропола, и желим им пуно успеха у даљем раду јер они то заиста заслужују – рекао је Ковачевић.
Осим Саше Ковачевића, Ане Штајдохар и новинарке Зорице Радуловић, који су тако Дому за децу и младе „Сремчица“, Удружењу родитеља деце оболеле од малигних болести „Звончица“ и Центру за заштиту одојчади, деце и омладине „Звечанска“ донирали укупно 300.000 динара, отварање новог београдског симбола добре забаве и провода уприличиле су и бројне личности из света спорта, филма и моде.
Пунолетне посетиоце новог Mozzart-овог објекта који ће с разлогом управо на ово место долазити да се забаве, окушају срећу, осете узбуђење ишчекивања, а уз све то и зараде, у Cazzinu очекују слот машине и рулети високог квалитета који играчима нуде широк опсег игара и највише џек-потове.
С обзиром на то да се налази на ексклузивној локацији коју редовно посећују познате личности и наши гости из целог света, очекује се да ће Mozzart Cazzino Metropol бити уврштен и у додатну туристичку понуду Београда, чиме ће ова компанија још једном показати да је генератор нових трендова када је реч о приређивању игара на срећу, и забаве уопште.
Захваљујући константном подизању стандарда на пољу bettinga и гаминга, које непрестано оплемењује најразличитијим иновацијама, унапређењима стандарда и подизањем нивоа услуга, Mozzart је током претходних 17 година, колико постоји, успео да се етаблира као апсолутни Број 1 у индустрији игара на срећу, што је место на које је ова компанија синоћ, по ко зна који пут, показала да има неприкосновено право.
У овом тренутку, њене пословнице присутне су на тржиштима Србије, Румуније, Републике Српске, Хрватске, Македоније и Кеније, на којима раде са више од 4.800 слот апарата, што је само део понуде којима ће и у будућности забављати своје играче.
Први Mozzart Cazzino отворен је у децембру 2016. године у Устаничкој улици, а пуштање у погон и новог локала у Хотелу Метропол само је још један од показатеља напора Компаније да остане апсолутни лидер на тржишту Србије и дефинише даљи правац развоја на свим тржиштима на којима послује.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Igra uzivo

06.07.2018. 22:06

mozete li da nas obavestite da li u kazinu ima Ruleta sa krupijeom tj uzivo to nas interesuje ,jer u tekstu to nigde nepise HVALA