Кнез петрол је најбоље из Србије

В.Н.

06. 06. 2018. у 21:42

Кнез петрол је најбоље из Србије
Високо признање за квалитет Привредне коморе Србије ове године припало нашем лидеру на тржишту нафте. Награда у категорији најбољег корпоративног бренда уручена Срђану Кнежевићу
ПОВЕРЕЊЕ потрошача које се годинама стиче само је један од услова за добијање ласкавог признања "Најбоље из Србије". Традиционалне награде Привредне коморе Србије и Министарства трговине, туризма и телекомуникација и ове године су уручене власницима најуспешнијих робних и корпоративних брендова у нашој земљи, као и најбољим манифестацијама и стартап предузећима. У категорији најбољег корпоративног бренда - производна добра и услуге, награда је додељена домаћој компанији "Кнез петрол" д.о.о.

Једино је домаће приватно предузеће у својој бранши, лидер на тржишту нафте и нафтних деривата, препознатљиво по квалитету и бризи о својим потрошачима, са интегрисаним друштвено одговорним пословањем у раду и развоју. У овој компанији посебно наглашавају да су њихови запослени примарни развојни ресурс, као и да су они основ за даљи напредак, који компанију ставља на корак испред конкуренције.


* Задовољни Горан Пејић, Срђан Кнежевић, Милан Михајловић и Ратко Густоварац


Међу лауреатима овогодишње награде нашло се више од 150 најбољих српских брендова. У име компаније "Кнез петрол", награду "Најбоље из Србије", за најбољи корпоративни бренд,производна добра и услуге, примио је Срђан Кнежевић. Признање је доделио Слободан Накарада, директор Музеја савремене уметности.


- Награда је само подстицај развоја нових пословних идеја и јачања вредности компаније - нагласио је Кнежевић на додели награда. - Као велики показатељ је и потврда да су квалитет наших услуга и препознатљивост бренда импертив нашег пословања. Посебно сам задовољан чињеницом да поред финансијског параметра и оцене стручног жирија, један од параметара за избор најбољег бренда јесте глас потрошача. То нам показује да идемо правим смером и постављамо још веће циљеве, водећи рачуна првенствено о потрошачу, квалитету и иновативности.


ПОДСТИЦАЈ ЗА УСПЕХ

Свечана додела признања одржана је у хотелу "Хилтон" у Београду. Додели признања су присуствовали многи чланови Владе Републике Србије, међу којима и премијерка Ана Брнабић, потпредседник Владе Србије и министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић, председник ПКС Марко Чадеж, дајући подршку и подстицај најбољима да наставе успешно да раде и да буду још бољи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације