Менаџери и креативци агенција из Нордијског региона који су део I&F McCann Grupe, посетили су седиште компаније у Београду да би разговарали о даљим плановима развоја, заједничким пројектима и разменили искуства.

Оснивач компаније Срђан Шапер каже да је ово прва посета од када је I&F McCann Grupa преузела агенције у Норвешкој, Шведској, Данској и Финској.„Овим састанком Београд је постао важна тачка на мапи креативне Европе. На нама је да тај велики потенцијал искористимо за наше земље, за индустрију коју представљамо, за све запослене, и наравно, за наше пословне партнере. Синергија севера и југа даће додатни квалитет I&F McCann Grupi која послује скоро 20 година“, рекао је Шапер.

Први човек једне од водећих дизајнерских компанија Scandinavian Design Group која послује у оквиру I&F McCann Grupe, Ханс Мартин Мегард, овим поводом изјавио је: „Срђан Шапер је са својим тимом изградио снажан систем у југоисточној Европи, и то је за нас инспирација и циљ да исто урадимо и са агенцијама у Нордијском региону, и тиме заједно постанемо још успешнији у светским оквирима“.

I&F McCann Grupe послује скоро двадесет година, покрива 12 тржишта југоисточне и северне Европе са 58 милиона становника и запошљава више од 600 талентованих професионалаца.