Преминула жена из Крушевца: Додатно пооштрене мере због короне

С.БАБОВИЋ

четвртак, 09. 07. 2020. у 16:48

Преминула жена из Крушевца: Додатно пооштрене мере због короне

Фото: С.Бабовић

Од почетка епидемије, КОВИД-19 потврђен код 342 лица из Крушевца, а у Расинском округу-539.Пацијентиња М.Ц.(68) преминула јуче у КЦ Крагујевац
КРУШЕВАЦ-КРИЗНИ штаб у Крушевцу, где је раније ове недеље проглашена ванредна ситуација, додатно је пооштрио мере у сузбијању епидемије КОВИД-19.

Од сутра у 7 сати, на снази је забрана организованог јавног окупљања више од 10 људи и у затвореним и на отвореним просторима.

На сваком угоститељском објекту и продавница мораће јасно да се истакне колико је људи дозвољено да борави у истом тренутку. За једну особу предвиђена су четири квадрата.


-Ограничити рад трговачких и угоситељских објеката затвореног простора (тржни центри, маркети, кафићи, барови, ресторани, хотели-хотелски ресторани,кладионице са угоститељским услугама и све друге затворене објекте) на територији града-наведено је у одлуци коју потписује градоначелница Јасмина Палуровић.


- Налажемо да у затвореним објектима радно време буде до 21 час, а у отвореним просторима - баштама до 23 часа.


У Крушевцу је од почетка епидемије од корона вируса оболело 342 лица,док је у Расинском округу потврђено 539. Укупно се 37 смртних случајева доводи у везу са корона вирусом у време епидемије, а последњи случај односи се на пацијенткињу М.Ц.(68),која је јуче преминула у КЦ Крагујевац.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације