Тихи ОПРОШТАЈ од великог ЛЕКАРА: Чувени доктор Мишић сахрањен у Врању

Ј.С.

уторак, 07. 07. 2020. у 14:48

Тихи ОПРОШТАЈ од великог ЛЕКАРА: Чувени доктор Мишић сахрањен у Врању
У тишини, у белим мантилима и са маскама на лицу медицински радници, породица, али и грађани опростили су се од др Светислава Мишића, који је у Нишу преминуо од последица корона вируса

У тишини, у белим мантилима и са маскама на лицу медицински радници, породица, али и грађани опростили су се од др Светислава Мишића, који је у Нишу преминуо од последица корона вируса. На комеморативном скупу бираним речима опростили су се од дугогодишњег начелника Диспанзера за дијабетес, ендокринолога, магистра медицинских наука.

Породица, родбина, лекари, медицинске сестре, запослени у Здравственом центру у Врању, али и грађани, пацијенти др Мишића, окупили су се у великом броју упркос тешкој епидемиолошкој ситуацији у Врању испред споменика Изабел Хенсли Хатон и поред фотографије покојног доктора запалили свеће.

Александар Мишић, син др Мишића, позвао је окупљене да се чувају, рекавши „да је невидљиви непријатељ однео живот његовом оцу, човеку и лекару који је спасао многе животе“.

- Заразио га је пацијент, али да мој отац има сто живота, он би увек урадио исто, био у служби својих пацијената - рекао је Милан Мишић.

Др Светислав Мишић сахрањен је у уторак у 13 часова на Бунушевачком гробљу у Врању.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације