Вучић добио писмо из Тутина

Новости онлине

недеља, 05. 07. 2020. у 22:39

Вучић добио писмо из Тутина
Поштовани Председниче, као грађанин Тутина осећам потребу да Вам се у своје име, најсрдачније захвалим на свему што држава Србија и Ви лично чините за овај крај, пише у писму
Директор фабрике намештаја "Далас" из Тутина, Сенад Пепић писао је председнику Србије Александру Вучићу како би му се захвалио на свему што су држава и он учинили за град Тутин у ово тешком периоду

- Поштовани Председниче, као грађанин Тутина осећам потребу да Вам се у своје име, најсрдачније захвалим на свему што држава Србија и Ви лично чините за овај крај, посебно у овом, за цео свет, веома тешком периоду, када већина лидера и влада показују себичност и ускогрудост, Ви сте учинили да се ми Бошњаци који живимо у Р. Србији, коју волимо и доживљавамо као своју и једину домовину, осетимо сигурним и равноправним грађанима које држава није заборавила.

Не бавим се политиком и не припадам ни једној политичкој партији, а ову поруку Вам шаљем зато што се кроз медије не може ни приближно осетити захвалност мог народа на свему што чините за њега, а ни подршка Вашем свеукупном раду. Неизмерна захвалност и свим дивним људима, здравственим радницима из Крагујевца, Краљева и осталих градова Србије, који су оставили своје породице ризикујући да угрозе своје здравље и свој живот и дошли у Нови Пазар да нам пруже помоћ која нам је од највећег значаја, а у време када исту или сличну помоћ требају и многи други градови и здравствени центри у целој земљи.

Још једно велико хвала, желим Вам да издржите у напорима да ову земљу и цео регион изведете из прошлости којом не можемо бити задовољни и доведете на пут у бољу будућност за нашу децу, од оне коју би имала ако останемо тумарати друмовима које су трасирали слепи вође - наводи се у писму Сенада Пепића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (19)

Zoran

07.07.2020. 10:10

@Idi begaj - Senade Vaša poruka je vrlo iskrena. Vidi se da se država Srbija isto odnosi prema svim građanima, bez obzira na naciju, veru...Vidi se i zna se, da Vama ni jedna partija nije bitna, već državna aktivnost koja je vidljiva. Stoga, Vaše reči imaju "veliko značenje". Srećno i sve najbolje!!!

Gabriel

07.07.2020. 12:50

@Gagi - Sram te bilo! Izgleda da se takmičite ko će više zapljunuti vladu i ljude koji se mesecima bore sa ovom pošasti...Jel to neka genetska greška: sramota je reći " hvala" ali je junačko delo kritikovati, pljuvati i omalovažavati? Čovek vam je svima dao lekciju iz čovečnosti i vaspitanja!

Vatro Marx

06.07.2020. 10:51

Obaveza je Vlada da pomogne svim gradovima i salima, gde je naj , naj potrebnije. Svi su obavezni da placaju porez zato postoji vise fondova, u kriticnoj situaciji, ne vidim razlog da se neko pokloni predsjedniku. Zato je dobijo povjerenje od gradjana Srbije.

Иронија шупље демагогије

06.07.2020. 13:26

Могао је сам себи написати још хвалоспева, под наравно другим именом....

Marko Jovanovic

07.07.2020. 22:05

Senada Pepica licno poznajem iz vojske. Zajedno smo sluzili u Kumboru. Ljudina od coveka. Veliki pozdrav za njega.