ПРЕМИНУО ДОБАР ПРИЈАТЕЉ ЉАЈИЋА! Имао је три негативна ПЦР теста, али је сигурно преминуо од короне - Расим објаснио како се манипулише чињеницама

Новости онлајн

недеља, 05. 07. 2020. у 10:23

ПРЕМИНУО ДОБАР ПРИЈАТЕЉ ЉАЈИЋА! Имао је три негативна ПЦР теста, али је сигурно преминуо од короне - Расим објаснио како се манипулише чињеницама

Фото: Принтскрин

До 2. јула у Општој болници у Новом Пазару преминуло је од корона вируса 35 људи из овог града и 11 из Тутина, рекао је министар Расим Љајић
ДО 2. јула у Општој болници у Новом Пазару преминуло је од корона вируса 35 људи из овог града и 11 из Тутина, рекао је министар Расим Љајић у јутарњем програму ТВ Прва.

- Међу тих 46 људи било је 10 који су имали негативан ПЦР тест, али су лекари написали да се сумња на корона вирус и они су урачунати у тај број. Можда је неко преминуо код куће од ковида, али такви случајеви нису урачунати у овај број - навео је Љајић.

Дневно око 250 људи дође на прегледе у ковид амбуланте у овим местима. Јуче је био само један трансфер пацијента у Крагујевац.

- Врло брзо ће нам КЦ Крагујевац доставити податке о броју умрлих - рекао је Љајић.

У Сјеници је један број лекара заражен корона вирусом, открио је министар. У Новом Пазару је 20 лекара било заражено корона вирусом. Остали смо у дефициту са кадровима, напоменуо је он и рекао да се нада да ће се све у наредних неколико дана стабилизовати, рекао је Љајић одговарајући на питање да постоји сумња да су неки лекари отишли на боловање иако нису болесни.- Ако лекари много енергије троше да демантују свашта, то одвлачи енергију са лечења људи - напоменуо је Расим Љајић. - Ја знам 50 људи који су заражени.

Љајић је рекао да је око 16 тона различите врсте опреме допремљено из Турске.

Према његовим речима, његов добар пријатељ из Тутина је преминуо.- Имао је негативна три ПЦР теста у Новом Пазару, Тутину и Београду, никада антибиотик није попио и није био болестан, званично није преминуо од ковида, али сигурно јесте. Видите да ту постоји простор за манипулације бројкама - каже Љајић.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)