Овде није реч о медицини, на крају приче увек је БИЛ ГЕЈТС! Несторовић о леку који је одоброла Европска унија - Да ли је ово НОВИ ВИРУС?

Новости онлајн

субота, 04. 07. 2020. у 13:31

Овде није реч о медицини, на крају приче увек је БИЛ ГЕЈТС! Несторовић о леку који је одоброла Европска унија - Да ли је ово НОВИ ВИРУС?

Фото: Принтскрин

Пулмолог др Бранимир Несторовић изјавио је да лек ремдесивир није ефикасан у лечењу короне и да је изненађен што га је ЕУ одобрила
ПУЛМОЛОГ др Бранимир Несторовић изјавио је да лек ремдесивир није ефикасан у лечењу короне и да је изненађен што га је ЕУ одобрила, оцењујући да ту није реч о медицини, већ утицајима, као и да се „на крају приче увек дође до Била Гејтса“. Указао је и да сада више обољевају млади, што покреће питање да ли је реч о новом вирусу.

Несторовић је, гостујући на Првој телевизији, рекао да је сада много младих који имају упалу плућа, што није био случај пре три месеца и да делује као да је реч о новој врсти вируса корона.

- Према једној великој студији појавила се нова верзија вируса која може да зарази више људи, али по последицама наводно није јача од претходне верзије. Пре једно месец дана појавио се вирус Д који има повећано преношење, а да ли је озбиљније од претходног, ту постоје спорења. Ми смо завршили епидемију 1. маја и до 1. јуна се практично ништа није догађало. Онда је у јуну кренуо нови талас који не изгледа као први. Нису толико угрожени стари људи. Мени не личи на исти вирус - констатовао је др Несторовић, напомињући да та теза, међутим, још није потврђена.

Према његовим речима, појава нових симптома подударила се са доласком људи из Швајцарске и Италије који су вероватно то донели.

ОВДЕ НИЈЕ РЕЧ О МЕДИЦИНИ ВЕЋ О УТИЦАЈИМА

Др Несторовић је рекао и да је ремдесивир јако мало ефикасан и да није дао неке резултате.

- Ја бих био против да се то код нас набавља. Изненадио сам се што га је ЕУ прихватила и одобрила. Сећате се кампање против хидроксихлорокина? Он кошта пет евра, а ремдесивир око 930. Ово више није прича о медицини већ о утицајима, на крају те приче увек се дође до Била Гејтса. Доналд Трамп је рекао да неће узети ремдесивир, због чега не говори са својим главним епидемиологом Ентонијем Фаучијем. Код њих вакцина слабо иде, ефикасност је јако мала и сумњају да ће је направити - рекао је Несторовић.

Он је, такође, указао и да тест на антитела није много поуздан.

- Немојте да се секирате ако их немате. Изгледа да контакт са децом доводи до стварања имунитета. У Италији је преминуо само један педијатар у претходном периоду, али он је био стар, имао је више од 70 година - навео је доктор Несторовић.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

,Милан Путник

04.07.2020. 15:47

Свака част Др.Несторовићу говориш истину без околишења,а то многи неволе а то су они који тај вирус умјетни стварају.То су покушаји дасе умањи становништво на тај начин без рата са оружјем само треба наћи му одређену меру,а што спомињемо Бил Гејта и ту си у праву .Те вакцине ће проузроковати нешто друго код људи живи били па видели.

Ismet

05.07.2020. 08:13

Lupas bez veze.Trebo bi znati da u fondaciju Bil Gates uplacuju naj bogatili, te da je ista kost u grlu mnogima.Ta ista fondacija trazi otkriva lijekove koji ce i naj siromasnijima biti dostupan, svaki lijek koji se patentira dostupan je samo bogatima. Ako so ucen to bi trebo znati,jedino sto zamjena Bil Gates je to sto nije kompjuter patentiro,pa danas nebi svak ko nesto nezna proso pamet po internetu.

Nesokv

05.07.2020. 17:10

@Ismet - A ti znaš? Bil Gates zvanično od 2015. Godine radi na vakcini "jedna za sve", koju će primiti svaki stanovnik zemljine kugle! I nauči srpski, pa piši komentare!!!