Чеди Јовановићу погоршано стање, пребачен на Инфективну!

Новости онлине

петак, 03. 07. 2020. у 10:35

Чеди Јовановићу погоршано стање, пребачен на Инфективну!

Фото: Танјуг

Лидер Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић, који чека резултате теста на корона вирус, у лошем је здравственом стању

Лидер Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић, који чека резултате теста на корона вирус, у лошем је здравственом стању и он је прексиноћ пребачен из КБЦ "Бежанијска коса" у Клинику за инфективне и тропске болести Клиничког центра Србије.

Како се сазнаје од извора блиског Јовановићу, он јуче није устајао из кревета, а потврђено је и да је лидер ЛДП у лошем здравственом стању.


- Јовановић је пребачен у део болнице у којем бораве пацијенти прикључени на кисеоник, током претходног дана није устајао. Иако је свим пацијентима омогућен одлазак у тоалет, Јовановића јуче нико није видео, што је потврда приче да му се стање нагло погоршало у односу на почетак недеље. Нико није могао да поверује да он, који редовно тренира и здравствено није имао никаквих проблема раније, може да заврши у болници и западне у тешко стање - прича саговорник.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (13)

Раде

03.07.2020. 11:24

У политичком смислу га не подносим, али ово је друга ствар. Он је отац и супруг и млад човек и од срца му желим брз опоравак.

БГД - 011

03.07.2020. 21:08

@Vesna - И ја то исто желим свим људима, наравно. Али не и нељудима.

тодор

03.07.2020. 13:23

Ко је Чеда Јовановић? Је ли то господин Јовановић који је преговарао и обећао С. Милошевићу да неће бити изручен у Хаг?

Свјетлана

03.07.2020. 13:34

Чеду као политичара ни мало не ценим,али му као оцу четворо деце желим што бржи и безнолнији опоравак

Samo se pitam

03.07.2020. 15:55

@Свјетлана - Ni ja mu ne želim loš ishod lečenja ali se za njegovu decu ne brinem. Nalapao se Čeda dovoljno para, i kroz bankrote firmi koje su posedovali njegova žena i on, ali je još ne razjašnjena situacija ko je naplatio isporuku Miloševića Hagu. Iako se Čeda naveliko troškario po svetu, preteći će pare i za njegove unuke! Ja se brinem za moju decu kako sa njima da izađem na kraj!

I JA ISTO

03.07.2020. 16:56

@Свјетлана - Nedavno su obelodanili, da je CIA utrosila 40 miliona dolara za hapsenje i isporuku Gospodina milosevica, i ako je glavni protagonista tog hapsenja i isporuke kasirao 10% od te sume, nije tesko izracunat, odakle pare izmedju ostalog i za Mikonos, jer je poznato da su na Mikonosu nekretnine skupe.

Њет еу

03.07.2020. 21:10

Свака част за толико деце,али за политику без образа нема изговора. Желим ти да оздравиш,и постанеш много,МНОГО бољи човек. Можда ти тад опростим све што си изјавио и за кога си радио. Можда.