Тукли су нас и говорили ДА ЈЕ ОВО ЊИХОВО: Исповест претучених младића на Газиместану (ФОТО)

Novosti online

недеља, 28. 06. 2020. у 17:54

Тукли су нас и говорили ДА ЈЕ ОВО ЊИХОВО: Исповест претучених младића на Газиместану (ФОТО)

Фото: КИМ радио

Стефан Трајковић казао је за РТВ Ким, да је након што је полицајац тражио Војславу Симићу да спакује заставу, "да је кренуо да одбрани друга"
Након парастоса на Газиместану, приликом изласка из спомен комплекса, двојица младића из Лапљег Села, Војслав Симић и Стефан Трајковић привредени су због ношења заставе.

Стефан Трајковић казао је за РТВ Ким, да је након што је полицајац тражио Војславу Симићу да спакује заставу, "да је кренуо да одбрани друга".

Након тога, дошло је до инцидента, специјалне јединице полиције су их привеле, а касније на магистралном путу ка Приштини, ослободиле.

"Када смо кренули кући, Војслав је имао заставу у руци. Пришао му је један полицајац и тражио му је да спакује заставу. Када сам видео да се отимају око заставе, кренуо сам ка њима, да одбраним друга и да не дам заставу. Онда се ситуација смирила и заставу нису узели. Дошла је РОСУ и кренули су да нас физички савладају, добили смо неколико ударца и убацили су нас у кола“, навео је Трајковић.

Он је казао да су их полицајци у ауту тукли, а потом их избацили из на магистралном путу Приштина-Митровица, недалеко од Газиместана.


"Била су два полицајца са нама у колима позади. Када смо се одвојили од масе, кренули су да нас туку по ребрима, глави и леђима. Полицајац који је возио ударао је мог друга лактом у главу. Говорили су да овде тога нема, да је ово њихово. Пустили су нас на магисталном путу и нису дозволили да се вратимо на Газиместан. Успут је наишла је једна породица из Преоца која нас је покупила и одбацила до Лапљег села", рекао је Трајковић.

Он је навео да немају видљиве повреде и да су након прегледа у Дому здравља у Грачаници упућени на хирургију.

"Прегледала ме је докторка, осећам да ме леђа све више стежу и да не могу да дишем, видећемо сада шта ће нам рећи на хирургији", закључио је Трајковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (16)

Jole

28.06.2020. 18:11

Pa mora doci do tog rata kad tad. Nece ovako ici doveka. Na zalost. Ovo je samo odlaganje neizbeznog.

Vatro Marx

28.06.2020. 18:17

Sta ceka Srpska vlada zasto pravi ovakve propuste kao da se nista ne desava. Predsjedniku Vlade, ministru vanjskih poslova takodje i ministru odbrane, ovako nésto se nece njima nikada desiti. Samo znaju da kazu tako zvano Kosovo, zalosno je da Srbija ima takve politicare.

Tomi li

28.06.2020. 18:46

Da su oni drzava a nisu,ovi policajci bi bili suspendovani,kaznjeni a ministar policije i predsednik vlade ove tkzv drzave uputio javno izvinjenje mladicima.I da ih posete dok su na oporavku u bolnici ili na kucnom lecenju. Sta mislite da li ce nesto od ovoga da urade? Odgovorite sami sebi pa ce vam biti jasno kakav je to narod!

Mile - Policajac, Beograd

28.06.2020. 18:59

Ajoj, pa vi niste još videli kako tuče srpska policija, ovo je ništa, hahahahaha !!

Sima

28.06.2020. 19:16

Daj bre već jedanput rešite to sa kosovom. Nije moguće ds rešenja nema. Ako nema onda šaljite našu policiju na sever,na to stbija ima pravo prema paragrafu EU. ALO dokle da nam tamo ovi zločinci prebinaju decu. Prrdsednik treba da oštrije reaguje. Rosu tamo nema šta da traži. Deca nusu zločonci. Dobro kažu Rusi,za njih vazi samo rezolucija po paragrafu .ONDA predsedniče rešavajte to tako. Miliciju na Kosovo,ili vojsku da to čuva. Lepo na miran način.

Suverena

28.06.2020. 20:25

Зашто ћутиш Србијо? Докле ће ти децу тући? Докле ће те издавити? Отимати? Палити ти имања? Протеривати те?

lune

28.06.2020. 20:39

Bravo, momci, tako se čuva obraz! A da su šiptari stvarno sigurni da te to njihovo, niti bi im smetala zastava, niti bi nekog tukli i vikali "ovo je naše". Pre će biti da su sve više sigurni da otimačina neće proći.

Brateee

28.06.2020. 21:44

Da Bog da da im se ruke osuśe zlikovci jedni !!! Kad li ce vec jednom stati se na kraj ovom jadu na KOSMETU !!!