Др Несторовић о одузимању лиценце: Ово је трећи пут да то раде, поносан сам на оно што сам постигао последња три месеца, имам ДВЕ ВЕЛИКЕ МАНЕ

Novosti online

недеља, 31. 05. 2020. у 22:23

Др Несторовић о одузимању лиценце: Ово је трећи пут да то раде, поносан сам на оно што сам постигао последња три месеца, имам ДВЕ ВЕЛИКЕ МАНЕ
Др Бранимир Несторовић је рекао у емисији "Хит твит" да је ово трећи пут да покушавају да му узму лиценцу
Др Бранимир Несторовић је рекао у емисији "Хит твит" да је ово трећи пут да покушавају да му узму лиценцу.

- Нисам забринут, да је потписало 50 људи то би ме натерало да размишљам, овако... - рекао је Несторовић. - Од самог почетка је била кампања против мене, додао је он и истакао да му је било интересантно што му се јавио огроман број пацијената, људи који су рекли да ће правити демонстрације.

- Постоји група људи којој се не свиђа што смо дробро прошли у борби са короном, што се држава није распала. Поносан сам на оно што сам радио претходна три месеца. Имам две мане - једна је то што не ћутим. Највише им је сметала та патриотска доза, прича о српском гену, ту су ме највише хватали - рекао је Несторовић.

Вучић је истакао да је Несторовић толико деце излечио и да не треба да га буде брига шта кажу они који су критиковали фонтану на Славији.

- Захвалан сам му на његовом доприносу, енергији, раду - додао је Вучић и напоменуо да су лекари показали како се води земља.

Указао је на немоћ појединаца да се изборите са знањем и образовањем које Несторовић има.

- Народ је на његовој страни, 80 одсто људи. Да ли ће шест или 60 његових колега бити против њега шта га брига... - рекоа је Вучић и додао је Несторовић иза себе оставио дела и да има пуно пријатеља чији је деу спасао.

Коментари (9)

На суд

01.06.2020. 06:45

Јавно ћу рећи да је шарлатан јер сам због његове изјаве и неозбиљности државе у вези са корона вирусом ја одлетео на пут да би ми убрзо потом затворили границе.Остао сам заробљен осамдесет дана без икакве помоћи.Нико није ни одговорио на мејл.Пљуштаће тужбе само да дођем себи мало.

Dragic Nebojsa

01.06.2020. 07:56

Samo napred svaka cast doktore.Neka ih neka pljujju. Zato i vredite. Zelim vam svako dobro. I da lecite nasu decu jod duuuuugo

Vuk

01.06.2020. 09:45

G-'dine Nestoroviću nemojte se obazirati na te priučene "kvazi doktore".Vi ste stručnjak ,a oni ce ostati isti PRIUCENI .Uostalom znate odakle vetar duva .Njihove afere će se ubrzo otkriti .Vi ste uvek bili uz narod ,i 99 kad je bilo bombardovanje,i danas ,a neki od njih su učestvovali samo kad je trebalo pokupiti kajmak.Nisu oni Vama ni do kolena.Znate šta,Vas je razumela Srbija i srpski narod .I Hvala Vam !!!!!

СЕРБ

01.06.2020. 18:22

Лоши глумци ова двојица. Вучића на суд јер је потписао уредбу владе РС заједно са премијером Брнабић којом је одобрено тестирање лекова-кандидата за лечење ковид-19. Овај други да објави који су то лекови, и да објасни зашто су сви умрли лечени тим лековима, што се може читати у отпусним листама тих несрећних заморчића, који су већ били на гараници живота због својих хроничних болести и година. У Немачкој се тестирање тих лекова вршило на мигрантима (1800 их је "нестало"- Дојчевеле).

Sava Pancevo

01.06.2020. 19:09

Gospdina Nestorovica poznajem licno jer leci mog sincica. Pofesor je kapacitet u svetskim okvirima a ne na nivou Srbije .Od gomile dieltanata koji sa kupljenim i nakrpljenim diplomama rade u zdravstvu i koji su svojim neznanjem prouzrokovali smrt stotine pacijenata a nisu dobili ni javnu opomena mada su oni za zatvor i to duzi par sujetnih se ostri na ovom izuzetnom lekaru i coveku,a prati ih hor neostvarenih kao u Kamijevom ,,Strancu,, sto ih je vise to veci apsurd.Profesoru i pre svega coveku

Misa

02.06.2020. 00:09

Kada sam vodio svoju decu kod Baneta u tirsovu i posle sve njegove bezgranicne pomoci uvek sam govorio ,,Bog pa Bane.,,.Doktore jos jednom ogromno hvala

Gordana

02.06.2020. 19:26

Dragi Dr. Nestorovicu, ponosni smo na ovakve doktore kao sto ste vi a na zalost malo ih ima. Skolovan I obrazovan doktor u svim aspektima medicine a ne zaboravlja kontakt sa majkom prirodom. Vi ste moja dusevna hrana, puni znjanja , dobrih savjeta. Samo da znate da Vas slusamo I gledamo u diaspora. Pozdrav sa Niagare I imate nas glas.