Доктор Несторовић ОТВОРЕНО о свим теоријама око корона вируса: Настао је У ЛАБОРАТОРИЈИ, вакцина Била Гејтса је ЛОША, НЕ БИХ ЈЕ ПРИМИО

Novosti Online

24. 05. 2020. у 13:45

Доктор Несторовић ОТВОРЕНО о свим теоријама око корона вируса: Настао је У ЛАБОРАТОРИЈИ, вакцина Била Гејтса је ЛОША, НЕ БИХ ЈЕ ПРИМИО

Фото: Танјуг

Несторовић је казао да прављење вакцине против корона вируса иде лоше, те да је она коју прави фирма Била Гејтса јако лоша и да би он одбио да је прими

ПУЛМОЛОГ Бранимир Несторовић рекао је да је покушавао да утиче на људе да се мање плаше јер је у медијима било претеривања што се тиче ковида 19.

Несторовић је за телевизију Прва рекао да је све време пратио светске вести и медицинске извештаје, те да је приметио да се у медијима претерује.

- Када гледате медицински део вести то није страшно, а новинарски је био страшан - рекао је он.

Он је казао да је Србија имала срећу што су већ били направљени модели за борбу са корона вирусом када је ковид 19 стигао у земљу.

- Видело се да ће бити два месеца интензивније и трећи мање интензивно. На почетку је изгледало црно, поготово на западу где су мрачили дибидус - рекао је Несторовић.

Како је казао, повремено је било претеривање у медијима и на друштвеним мрежама што се тиче страха од корона вируса.

- Италијански сценарио није могао да нам се догоди, али могли смо да имамо десет пута више мртвих - појаснио је он.

Несторовић је подсетио да се се 40 година бави пулмологијом и зна да респираторни вируси не могу толико да буду смртоносни.

Говорио је и о хлорокину и америчком председнику Доналду Трампу који је узео да користи лек на своју руку.

- Постоји превентивно узимање лека, сваког понедељка се узима. Ми то нисмо препоручивали, јер он може да утиче на срце - појаснио је Несторовић и додао да је коришћењем тог лека као превентиве у САД у више случајева дошло до тровања.

Он је казао да су доктори у свету сврстани политички, те да је ће то оставити ружну слику на пандемију корона вируса.

- Тамо где су гувернери демократе, тамо су биле државе затворене. Свуда је било пуно политике - рекао је он.

„ПРАВЉЕЊЕ ВАКЦИНЕ ИДЕ КИЛАВО“

Несторовић је казао да прављење вакцине против корона вируса иде лоше, те да је она коју прави фирма Била Гејтса јако лоша и да би он одбио да је прими.

- Од 15 који су их примили 3 имају тешка дејства, само 8 је имало антитела. Пазите, то је 20 одсто - рекао је он.

Додао је да се ради на вакцини која мења РНК , то јест покушава да промени генетику како бисмо и убудуће били отпорни на ковид 19, али је то, према његовом мишљењу, тешко јер сваки вирус мутира.

AP photo

Према његовим речима, крајем јануара Грци су рекли да вирус има вештачки убачена дејства, а то су потврдили и други лекари широм света.

- Онда је изашао Монтање, он је нобеловац из Француске. Прошле недеље се појавио аустралијски рад који је показао да се вирус најлакше везује за људске ћелије, не ни на мишеве. Онда би он требало да се највише везује за шишмише, а не за нас - рекао је Несторовић.

Он је казао да не верује да ћемо икада сазнати ко стоји иза тога, иако је биолошко оружје забрањено, Несторовић тврди да се оно ипак прави.

Несторовић је казао да не зна одакле је вирус дошао у Србију, те да су они који су дошли из Италије имали најтежи облик ковида 19.

- Изгледа да смо ми имали тип вируса који је доста слабији - додао је он.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)

citalac

24.05.2020. 17:07

Ako je virus vestacki, sta je sa ovim vremenskim ne/prilikama? Smrzavamo se u stanovima krajem maja! Najavljuju se nepogode kao da je juli!

Wilson

24.05.2020. 17:10

I respect and appreciate the pulmonologist Nestorović, but I must say that there are no more types of viruses, that there are outbursts that someone in Serbia released him and did not.This virus will come out of circulation on June 4, 2020 from Serbia.

Овај човек

24.05.2020. 17:27

заслужује велико поштовање, првенствено због тога што се не устручава да изнесе ставове и мишљење који нису нарочито популарни у читавом овом пандемијском хаосу, да не кажем циркусу, препуном опречних информација.

Милош

26.05.2020. 02:48

Вероватно је све то укуцао и нашао на гуглу...