БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић честитао је данас Рамазански Бајрам Реису-л-улеми Исламске заједнице Србије и главном муфтији Исламске заједнице у Србији.

"Вама и свим верницима Исламске заједнице од срца честитам Рамазански Бајрам уз жеље за сваки благослов од Бога и награду за труд и одрицање током дугог Рамазанског поста. У временима претешких искушења за цео људски род, у временима болести, страха и стрепње, сваки се човек - више и јаче него икада - окреће Богу, породици, комшијама и оним људским и моралним вредностима којима сви тежимо", навео је Вучић у честитки.

Отуда нам долази, истиче председник Србије, и велики благослов у виду праштања, солидарности, помагања, дубоког увида у то да смо сви браћа и да само заједно и сложно можемо све да постигнемо, све да победимо.

"Хвала вам што сте својим комшијама и суграђанима несебично помагали током невоље која је задесила и нашу земљу, што нисте заборавили потребите, оне који су болесни и оне који немају, што сте на прави начин поново показали шта је права срж Рамазанског поста и ислама као религије која негује највеће људске и моралне вредности", навео је Вучић.

"Уз најискреније жеље за добро здравље, срећу и благостање вама и вашим породицама, још једном вам честитам благословен Рамазански Бајрам и да га увек славите у миру и радости у нашој заједничкој отаџбини, у нашој прелепој Србији! БАЈРАМ ШЕРИФ МУБАРЕК ОЛСУН!“, наводи се у честитки председника Србије Александра Вучића.