Здравствени радници су положили испит: Лончар о раду током ванредног стања

Novosti online / Д. З.

среда, 20. 05. 2020. у 16:17

Здравствени радници су положили испит: Лончар о раду током ванредног стања

Лончар са председником данас у Прокупљу

Златибор Лончар, министар здравља, за „Новости“ о здравственом систему на КиМ и централној Србији за време ванредног стања: Честитам медицинарима и захваљујем грађанима који су се држали препорука

- Сами резултати довољно говоре како је на Косову и Метохијиали и централној Србији функционисао здравствени систем. Мислим да су здравствени радници положили испит, да су одрадили максимално како је требало. Трудили смо се да одговоримо на све начине и наш народ на КиМ то врло добро зна. Сада више није ни битно да ли је и како неко помогао, битно је да су резултати добри и да су последице минималне и ја сам задовољан.

Ово је на питање Новости око функционисања здравственог система током ванредног стања изазваног корона вирусом рекао данас у Прокупљу министар здравља Златибор Лончар.Честитајући здравственим радницима који су учествовали у лечењу грађана , министар Лончар се захвалио и грађанима који су се држали препорука.

- Ово су ситуације које показују да ли неки здравствени систем фунцкионише и како. Било је разних коментара не само на КиМ већ и читавој Србији, људи су се такмичили да кажу како нешто не ваља , како нечега нема, али ово је била прилика да виде какав је систем који ћемо надам се сви сачувати - подвукао је министар Лончар данас у Прокупљу у изјави „Новостима“.