Дарко Шарић добио СИНА

Novosti Online

понедељак, 11. 05. 2020. у 19:15

Дарко Шарић добио СИНА

Фото: И. Маринковић

Дарко ће срећну вест примити у ћелији, будући да се већ шест година налази у притвору јер му се суди за наводни шверц 5,7 кокаина

ДАРКО ШАРИЋ (49) постао је отац по трећи пут. Он из првог брака има ћерку Николину, док му је ово други син са невенчаном супругом Ланом Поповић, коме ће, како се сазнаје дати име Ник.

Дарко ће срећну вест примити у ћелији, будући да се већ шест година налази у притвору јер му се суди за наводни шверц 5,7 кокаина.

Лана Поповић се крајем фебруара, са видљивим стомаком, појавила у судници Специјалног суда у Београду, када је јавност и сазнала да ће Шарић поново постати отац.

- Порођај је обављен у породилишту "Народни фронт", а беба и мама се одлично осећају. За неколико дана њих двоје ће се наћи у свом дому - навео је извор.

Дарко је иначе после пет година од хапшења 2014. добио дозволу за интимне сусрете са супругом, а како су извори блиски медијима причали, обоје су имали јаку жељу да добију још једно дете.

И сама Лана је и раније изјављивала за медије да би волела да Дарку роди још једну бебу, а сада је и дочекала да јој се жеља оствари.

(Пинк.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације