СИНпредседника Србије Александра Вучића, Данило, је у стабилном стању. Он је и даље на Инфективној клиници у Београду, и његово стање се прати.

- Када је све почело, мој Данило ми је рекао да предаја није опција. Мој првенац заражен је корона вирусом, а клиничка слика му је таква да је примљен у Инфективну клинику. Сине, победићеш то. Воли те тата, сви те волимо - навео је Вучић.

Прочитајте још: Њујорк тајмс, бројни други амерички медији, али и афрички портали, пишу о Данилу Вучићу: Пренели поруку коју је српски председник упутио сину (ФОТО)

Он је, иначе, претходних дана говорио о ангажовању сина Данила и ћерке Милице који, како је рекао, волонтирају откако је проглашена епидемија вируса корона. На једној од конференција за медије Вучић је изјавио да његова деца носе пензионерима хемију, храну и основне намирнице које су им неопходне.

Прочитајте још: Убрзо КРАЈ епидемије:! Др Кисић објавила сјајне вести: Ако наставите да се придржавате мера, то је извесно!

Пре два дана и премијерка Ана Брнабић, причала је гостујући на телевизији о хуманитарном раду деце председника Србије. Она је тада показала и фотографију Данила и Милице, како волонтирају и носе помоћ за старије суграђане.

О томе да је Данило Вучић позитиван на вирус корона известили су и амерички медији, попут "Њујорк Тајмса" који је пренео ову вест.

(Blic)