Амерички АП пренео је Вучићеву објаву на инстаграму, уз коментар да други детаљи нису доступни.

После регионалних, и многи електронски медији у свету пренели су вечерас из Београда вест да је Данило Вучић, старији син председника Србије Александра Вучића, заражен вирусом корона и хоспитализован.

Вест су преузели и Глас Амрерике, руски ТАС С, италијанска АНСА, Радио Слободна Европа и Спутњик, бечки Курир.

Информација се иначе појавила на многим порталима у региону готово истог тренутка када је председник Вучић објавио на свом инстаграм профилу авуциц - на сајту Радио телевизије Републике Српске, бањалучких Независних новина, сарајевског портала Клиx, хрватског Индеxа, црногорских Вијести и ЦДМ портала...

КСЕНИЈА ВУЧИЋ: ЧИТАМ МУ ПОРУКЕ

КСЕНИЈА Вучић, Данилова мајка, на "Твитеру" се у своје, и у име свог сина, захвалила за све поруке подршке: - Још једно велико ХВАЛА од Данила за све вас, дивне и добре, који му желите само најбоље! А од мене једно огромно ИЗВИЊЕЊЕ што не стижем ништа да "лајкујeм".- Када је све почело, мој Данило ми је рекао да предаја није опција. Мој првенац заражен је коронавирусом, а клиничка слика му је таква да је примљен у Инфективну клинику - написао је председник Србије уз поруку Данилу:- Сине, победићеш ти то. Воли те тата, сви те волимо! - написао је председник Србије на свом инстаграму раније вечерас.