ОБИЧАЈ да се свако вече тачно у осам излази на терасе и аплаузом шаље подршка лекарима, медицинским сестрама и свим другим медицинским радницима који се више од месец дана боре против епидемије вируса корона у Србији, испоштован је и вечерас.

Као и сваке друге вечери, поред готово свих градова у Србији, аплаудирало је и Краљево.

Прочитајте још: Вакцина из времена СФРЈ могла би да нам помогне: Пулмолог др Татјана Радосављевић о борби протв вируса корона

Аплаузи медицинским радницима на занимљиве и различите начине сваке вечеру праћени су неким другим активностима и уметношћу. Од када је почела епидемија, а аплаузи подршке се усталили као обичај, имали смо прилику да видимо певаче, виолинисте, оперске певаче, различите музичаре и многе друге уметнике који су својим талентом учествовали у овој свесрдној подршци.

Прочитајте још: Након 15 дана борбе: Најмлађи заражени пацијент у Србији ОЗДРАВИО! Беба пуштена кући, родитељи ПРЕСРЕЋНИ!

Вечерас, Краљево је аплаудирало уз тактове чувене јуначке мелодије „Марш на Дрину“, јер управо та песма најбоље одговара свима у Србији који се боре против вируса корона и спашавају људске животе.

Погледајте како је то изгледало.Novosti Online