У ЈЕКУ епидемије вируса корона у нашој земљи и препорука о самоизолацији и максималном смањењу социјалних контаката које стручњаци свакодневно препоручују, трговци се на различите начине довијају како да нормално наставе своје делатности, а да притом сваки ризик смање на минимум.

Прочитајте још: Српски лекар заражен вирусом корона са Сајма послао ВАЖНУ ПОРУКУ (ВИДЕО)

Тако су се последњих дана појавили различити видови бесконтактне доставе, а у појединим местима јављају се и нека потпуно оригинална решења која нас и у овим тешким данима разгаљују, а у свакодневицу убацују дашак хумора.

Једно такво решење освануло је ових дана и у Панчеву.

Наиме, на Твитеру се појавила фотографија потпуно оригиналног решења за бесконтактну куповину бурегџинице „Станкоски“, која је у ту сврху изумела неки облик аутомата за бурек.

Захваљујући овом "аутомату" куповина многима омиљеног бурека је потпуно безбедна: у један део апарата убаци се новац, из другог дела, преузме бурек, баш као код правог банкомата, или на пример, апарата за кафу.


Прочитајте још: Људи, опаметите се! Србија са 23 смртна случаја заузима доста високо место на црној светској листи

Како је идејни творац дошао на ову идеју не знамо, али једно је сигурно: "аутомат" за бурек у старту је изазвао велико одушевљење!