МЕЂУ пацијенатима зараженим вирусом корона који су смештени у импровизованој болници на Београдском сајму, налази се и лекар са Института Дедиње у Београду.

Бранислав Стојковић, који је на Сајму смештен са осталим пацијентима оболелим од вируса корона, а са лакшом клиничком сликом, обратио се свим људима емотивном видео-поруком.

Прочитајте још: Читаве породице у дому за студенте: Како изгледа боравак у карантину за оне који су се вратили у Србију

Бранислав је храбро стао испред камере и представио се као један од заражених вирусом корона и нагласио да се сви пацијенти који се налазе у привременој болници на Сајму осећају добро, и да се сви труде да то тако и остане.

Прочитајте још: "Оброци обилни, кревети добри": Снимак импровизоване болнице на Сајму и исповест првог пацијента (ВИДЕО)

Лекар са Институра Дедиње у Београди, искористио је прилику и да се захвали свим својим колегама који се херојски у првим редовима боре против епидемије вируса корона:

- Знам да је то ових дана јако популарно, али бих желео да се захвалим свим својим колегама као и свима у држави који се боре против ове опаке болести и дају све од себе двадесет и четири сата да ово све прође што безболније и безазленије. Надам се да ће ускоро све ово да се заврши, и сви ми овде, када прође овај карантин и када прође период изолације који је после неопходан, се надамо да ћемо моћи активно да се укључимо у борбу против вируса, тако да се и ја надам да ћу се ускоро придружити својим колегама у лечењу свих који имају ову болест – истакао је Бранислав.На крају видеа, Бранислав је још једном апеловао на све грађане да остану код куће и чувају се.

Подсетимо, према последњим подацима, у Републици Србији је до 15 часова 31. марта 2020. године регистровано укупно 900 потврђених случаја ЦОВИД 19.