Србија се није уморила: Аплауз у 20 часова био још гласнији (ВИДЕО)

NovostiOnline

26. 03. 2020. у 20:18

Србија се није уморила: Аплауз у 20 часова био још гласнији (ВИДЕО)
Главни град нам је већ доказао да је најкреативнији у исказивању подршке у 20 часова, овај пут враћен му је стари романтични, боемски дух
Аплауз у осам постао је већ синоним борбе за сузбијање вируса корона. Али Србија се није уморила, као ни њени лекари, апотекари, касири, поштари, чистачи улица, хуманитарци па тако и вечерас следи награда, захвалност и подршка за све што сте урадили у данашњем борбеном дану.

Сваке вечери тапшање одјекује широм Србије, чини се да је гласно и у Пријепољу па је инспирисало овог грађанина на гест упућен његовој жени. Вредан је сваке похвале, па зато вечерас "аплаудирамо" и њему.

Главни град нам је већ доказао да је најкреативнији у исказивању подршке у 20 часова, овај пут враћен му је стари романтични, боемски дух.
Лоше вести везано за ову борбу стижу нам свакодневно. Број заражених сваки дан расте све брже и брже, покажимо да смо храбри, да остајемо позитивни и пружимо подршку свима који се боре за нас, нисмо вас заборавили!Пратите нас и путем иОС и андроид апликације