Сјајан потез компаније “Novomatic” у доба кризе: Задржали свих 1.300 радника, тако се помаже Србији!

NovostiOnline

26. 03. 2020. у 17:50

Сјајан потез компаније “Novomatic” у доба кризе: Задржали свих 1.300 радника, тако се помаже Србији!
Оно што је најбитније у овом тренутку, јесте чињенице да ће “Novomatic” задржати све своје запослене, и њихов посао је сигуран, што је без сумње И највећа помоћ држави
Лако је бити велики кад све иде добро, јер се само у тешким тренуцима, види права величиина. Пандемијакоронавируса је паралисала цео свет, Србија није изузетак, а једна од компанија која се међу првима одазвала апелу државе за помоћ јесте и компанија “Новоматиц”, лидер у области гејминг технологије у свету, која у нашој земљи послује под брендовима „AdmiralClub“ и „AdmiralBet“.

Наиме, оснивач компаније, професор Јохан Граф, И борд директора одмах су донирали 10 милиона динара Србији за борбу против коронавируса. Оно што је најбитније у овом тренутку, јесте чињенице да ће “Novomatic” задржати све своје запослене, и њихов посао је сигуран, што је без сумње И највећа помоћ држави којој тек предстоји борба да се избори са економским последицама коронавируса. И не само то, него је И свим радницима препоручено да се укључе у рад локалних заједница и буду од помоћи најугроженијима.


Иначе, компанија “Novomatic-Srbija” запошљава око 1.300 људи, а своју судбину за нас везало је око 5.000 чланова њихових породица.


- Ми смо остали са нашим радницима, нећемо их отпуштати, као и увек, њихов интерес је на првом месту компаније коју смо градили заједно. Затворили смо све клубове и уплатна места, како не бисмо ризиковали животе и ширење пандемије, добробит становништва је наш приоритет - истакао је још једном директор компаније “Novomatic-Srbija”, Јово Загорац.


Оно што треба истаћи И јесте да Србија није једина земља у којој ће групација “Новоматиц” донирати средства за борбу против пандемије, већ ће то урадити и у Македонији, Црној Гори, Бугарској, Републици Српској.


“Ово је заједничка борба, И зато се укључујемо донацијама И свим другим врстама помоћи И логистике којом располажемо како бисмо показали да је живот више од игре, најдрагоценија ствар И да “Новоматиц” пре свих других то најбоље разуме. Заједно до победе“, поручили су на крају из компаније.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације