Мајка Нишлијке из Лугана: Када смо чули да је директор Клиничког центра навео да је преминула докторка имала контакт са мојом ћерком хтела сам да пресвиснем

Novosti Online/Д. Алихоџић

25. 03. 2020. у 17:19

Мајка Нишлијке из Лугана: Када смо чули да је директор Клиничког центра навео да је преминула докторка имала контакт са мојом ћерком хтела сам да пресвиснем

Depositphotos

Мајка Нишлијке из Лугана за коју је утврђено да је била „нулти“ пацијент, тврди да њена ћерка није одговорна и за преминулу гинекологицу
Мајка Нишлијке из Лугана за коју је утврђено да је била „нулти“ пацијент, односно да су прво почели да обољевају Нишлије који су били с њом у контакту тврди да њена ћерка није одговорна и за преминулу гинекологицу. Она каже да током боравка у Нишу њена ћерка није посетила приватну клинику која се наводи као ново жариште ширења вируса.

- Када смо чули да је директор Клиничког центра навео да је преминула докторка имала контакт са „женом из Лугана“ хтела сам да пресвиснем. Чињеница да је моја ћерка донела вирус почетком марта и да је несвесно заразила своје ближње, рачунајући и мене, али тај круг је затворен. Сви њени контакти су одмах стављени у изолацију па смо тако и супруг и ја од 8. марта у кућној самоизолацији. Он није био позитиван док ја јесам и стриктно смо поштовали све што су нам доктори Михајло Спасић и Мирко Илић са Института за јавно здравље говорили. Захваљујући њима сада сам потпуно опорављена и од сутра више не морам да будем у изолацији, каже ова жена која тврди да цео Ниш зна ко је њена ћерка иако јој нико није открио идентитет и да се сада боје за своју безбедност.

- Тражимо да се јавно објави да наша ћерка није заразила цео Ниш. Да је била проблем само она вирус би се локализовао а не би се ширио, каже ова жена и додаје да се и њена ћерка која је по повратку у Лугано сазнала да је болесна потпуно опоравила.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (15)

Tipično...

25.03.2020. 17:52

"Nije moje dete!" Nije bila u kontaktu sa doktorkom, ali jeste sa drugima pa taj drugi opet sa drugima itd. Tako se šire zaraze. Cela planeta gori od korone, a počelo je jedne osobe. Samo od koje?!

Kortez Canada

25.03.2020. 18:41

Kineska policija je grdno šikanirala doktora koji je prvi identifikovao virus corona. Pretili su mu i terali ga da negira svoju izjavu izjavu

Bec

25.03.2020. 18:48

Austrija vec danima moli svije gradjane,koji ne rade po svetu,vec su turisticki,da se vrate avionima koje salju po njih.Na Kubi su pre neki dan odbili povratak,uz reci da hoce jos da se kupaju.Danas je opet odleteo avion po njih.A kod nas se satanizuju ti ljudi.

Kuki

25.03.2020. 19:25

@Bec - Kad vec pises potrudi se da napises istinu ili kompletnu vijest. Idu avioni po njih ali se let naplacuje. I to masno

Панта

25.03.2020. 18:54

Шта је теби фалило у Лугану?Скупо здравствено осигурање?Јел сада време за пут,док сте заражени?САД ЈЕ КАСНО ЗА ИЗВИЊЕЊА! Један живот је угашен!

Feniks

26.03.2020. 03:09

@Панта - zena nije znala da je zarazena kao da bi prenela roditeljima da je znala.Jos veca je glupost sto pisete sta joj je falilo u Luganu!Ljudi imaju hiljade razloga ato putuju pobogu!!!Dosla je da obidje roditelje.Sta je tu cudno?Dosta je ljudima njihove muke jos i vi trabunjate gluposti!!

Nikola

25.03.2020. 19:53

Ljudi, imajte malo razumevanja ili makar ljudskosti. Nikome nije lako u današnje vreme. Najteže je onima koji su izgubili svoje bližnje.

Pera poštar

25.03.2020. 22:17

Beč@ I šta? Ovi ih pustili još malo da se kupaju, pa poslali drugi avion. Mnogo je kume.

Слободан

25.03.2020. 22:21

Девојка је била у обичној посети породици,много пре званичног проглашења епидемије и пре него ли да највиши државни врх крене да се спрда са вирусом. За ваша теорија да су људи из иностранства дошли у Србију због бесплатног лечења је толико без смисла да на њу не треба трошити речи. Колико су вама испрани мозгови,наспрам тога вирус му дође као лагани тренинг.

vidak

26.03.2020. 06:50

Nislije imaju AERODROM gde svi dolaze is raznih drzava posebno italije za 30ev eto I'm zaraze.....

Zoki

26.03.2020. 19:36

@vidak - I jos imaju liniju do Bergama-glavnog zarista u Italiji. Eto odgovora zasto Nis ima dosta zarazenih.

Mira Jankovic

26.03.2020. 11:10

zasto se hoteli ne daju za ljude u izola iji kad je vanredno . a fala bogu imamo ih dosta.