Звезда и Mozzart у посети Сигурној кући

недеља, 08. 03. 2020. у 14:40

Звезда и Mozzart у посети Сигурној кући
Црвена звезда и Mozzart на Дан жена желе још једном да укажу на важност борбе против насиља у породици, а нарочито над женама

Црвена звезда и Mozzart на Дан жена желе још једном да укажу на важност борбе против насиља у породици, а нарочито над женама.


Осми март, фудбалски клуб Црвена звезда и компанија Mozzart искористили су да посете Сигурну кућу у Београду и на тренутак улепшају боравак женама збринутим у овој установи


У ту сврху, организована је посета Сигурној кући у Београду, а друштво дамама су правили тренер нашег најтрофејнијег клуба Дејан Станковић и капитен Милан Борјан.


Овом приликом уручени су поклони свим женама и њиховим малишанима који су смештени у овој кући. Такође, Сигурна кућа је добила технику неопходну за успешно функционисање, коју је обезбедила Црвена звезда у сарадњи са компанијом Mozzart.


Иначе, капитен клубаМилан Борјан је активан учесник акције „Стоп насиљу над женама"

коју је такође покренула компанија Mozzart. Дамама је пријало дружење са великим именима из света фудбала, а том приликом Дејан Станковић је изјавио да су жене битан фактор функционисања целе породице.


- Често истичем лични пример у ком је моја супруга можда и најважнији „шраф" за функционисање целе наше породице и која је једна од најзаслужнијих за све успехе у мојој каријери. Из тог разлога овом приликом желим да истакнем да морамо стати на крај сваком насиљу над женама и пружити им пуно пажње и љубави, јер када је тако, жене су носиоци нашег друштва – нагласио је Станковић.


Милан Борјан је један од оних који често истиче важност породице у свим сегментима живота.


- Целокупно друштво мора стати на пут насиљу у породици, посебно над децом и женама. Само жене могу да донесу одлуке о свом животу и да кажу одлучно „стоп насиљу". Зато бих овом приликом желео свим припадницама лепшег пола да честитам данашњи празник. Да уживају, како данас тако и сваког другог дана, и да се храбро боре се за своја права, јер су оне веома важне за функционисање целе породице – рекао је Борјан.


Испред компаније Mozzart обратио директор корпоративних комуникација, Борјан Поповић


"Компанија Mozzart није случајно покренула кампању Стоп насиљу над женама. Из деценијске сарадње са Сигурном кућом,видели смо да на проблем породичног насиља треба непрекидно указивати и зато смо са Координационим телом за родну равноправност окупили више од 600 спортиста како бисмо послали поруку да је насиље недопустиво и да се мора пријавити. Хвала Милану Борјану који је први стао уз нас,тренеру Станковићу и нашем партнеру Звезди што указују на проблеме које морамо као друштво заједно да решавамо."


После пријатног дружења, представници Црвене звезде и компаније Mozzart обећали су да ће и даље наставити да помажу Сигурну кућу у Београду и да ће учинити све, да се што значајније укаже на борбу против насиља над женама.


(PR)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације