Бугарска дозволила прелет: „Панцир“ стиже у Србију

Новости Онлине

20. 02. 2020. у 14:09

Бугарска дозволила прелет: „Панцир“ стиже у Србију

Фото: Министарство одбране

Бугарска је издала одобрење руском авиону који ће допремити „Панцир-С1“ у Србију за прелет преко свог ваздушног простора
Бугарска је издала одобрење руском авиону који ће допремити „Панцир-С1“ у Србију за прелет преко свог ваздушног простора, саопштило је Министарство иностраних послова Бугарске агенцији БГНЕС.


„Након одобрења министра одбране и координације са Министарством саобраћаја, информационих технологија и комуникација, у складу са важећом регулаторном процедуром, дат је позитиван одговор на прелет руског авиона који ће допремити противваздушни-ракетни комплекс „Панцир-С1“ у Србију", наводи се у саопштењу Министарства иностраних послова.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: "Русија шаље Србији "Панцир С1", не пропуштајте га": Атлантски савет Бугарске издао наредбу


Подсетимо, јуче је Атлантски савет Бугарске поставио питање да ли су бугарска Министарства издала одобрење за пропуштање руског авиона, преко Бугарске.


(rs.sputniknews.com)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Ihtiostega

22.02.2020. 13:32

Odlicno. Trebace Srbiji uskoro to oruzje. Treba da narucimo i rakete sa atomskim bojevim glavama, jer one najbolje uticu na rezultat bilo kojih pregovora i nema sanase da iko i pomisli da nas bombarduje...