Вучића Кобре чувају као мало воде на длану: Спасић тврди да је председник Србије, после Путина и Трампа, један је од најбезбеднијих

NovostiOnline

18. 01. 2020. у 10:52

Вучића Кобре чувају као мало воде на длану: Спасић тврди да  је председник Србије, после Путина и Трампа, један је од најбезбеднијих

Фото: Принтскрин ПРВА ТВ

Водитељка је упитала госте шта знају о човеку против кога је чак укинута и црвена Интерполова потерница иако је означен као један од најопаснијих људи у Србији
Председника Србије Александра Вучића наше Кобре чувају као мало воде на длану, он је један од најчуванијих председника на свету после Путина и Трампа - оценио је јутрос бивши српски безбедњак Божа Спасић гостујући у јутарњем програму.


- У овом моменту председник није угрожен, он је после Путина и Трампа један од најбезбеднијих на свету, будите уверени... Да не бринете - казао је Спасић додајући да је његова критика у томе што ниједна наша служба не може да се оправда како нигде није могла да пронађе Кораћа у последњих годину дана.


- Како не можете да пронађете терористу који прети да ће ликвидирати председника државе? Па ми смо у оно време имали много терориста, а знали смо шта једу, шта пију, можете да их нађете преко позива, телефона... Друге државе у оваквим ситуацијама врше притисак на њихове породице... Па не могу они да се шетају по свету а да њихове породице уживају све благодети - додао је Спасић.


Он је у јутарњем програму ТВ Прве додао да нисмо свесни озбиљности ситуације, посебно кад је реч о извесном шкаљарцу Филипу Кораћу који представља опасност по безбедност највиших државних органа Србије, а против кога је укинута истрага а самим тим и црвена потерница Интерпола. Гости су подсетили и да је убијени адвокат Миша Огњановић био Кораћев адвокат.


Водитељка је упитала госте шта знају о човеку против кога је чак укинута и црвена Интерполова потерница иако је означен као један од најопаснијих људи у Србији.


- Он је припадник шкаљарског дела, око Луке Бојовића, сматран је сарадником и војником Бојовића... Ја тог човека зовем паклена машина, увек се његово име негде спомињало у последњој деценији али то је вештина тих великих мафијаша да они не учествују ни у чему већ само сакупљају кајмак... Као и у Италији, велики донови падају последњи, а они у међувремену покупе само боранију, похапсе по 3.000 ситних мафијаша док дон не падне последњи - сматра Спасић додајући да док ми ово причамо они већ дилују дрогу по улицама и пијацама.


- Кад видимо шта се догађа није чудно што председник Вучић каже да би искочио из коже! И ја бих - каже Спасић.


Гости су коментарисали и да је поменути Кораћ ван граница Србије, али да постоји могућност да се вратио у Србију пошто је против њега укинута црвена потерница Интерпола као и друге мере Тужилаштва, што значи да се он сада не терети ни за шта што је шокантно.


Коментаришући синоћно брутално убиство Которанина пред његово троје мале деце на Бежанијској коси, Спасић је рекао да код мафије ништа није случајно и да је све повезано па и ова брутална ликвидација.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (33)

Sanja

18.01.2020. 11:31

Prirodno je da ima veliku zastitu.Nasa zemlja je kroz istoriju cesto gubila lidere koji su bili spremni na beskompromisnu borbu za svoju zemlju i njene gradjane

Bilja

18.01.2020. 13:45

Za svaki zelju najvaznija je bezbednost i sigurnost predsednika i verujem da ljudi koji rade na bezbednosti naseg predsednika su najbolji u svom poslu.

Branko

18.01.2020. 14:30

Prirodno je da ima veliku zaštitu Aleksandar Vučić je svakodnevno izložen raznoraznim opasnostima i treba da bude čuvan.

Goran

18.01.2020. 14:47

I treba da ga čuvamo. Šta je sve čovek uradio za Srbiju. P otrebna nam je njegova harizma i autoritet.

Miki

18.01.2020. 15:28

Kad si predsednik a povrh toga dobro radis svoj posao, imas veliki broj neprijatelja, s tim u vezi moras imati dobru zastitu.

sasa

18.01.2020. 15:33

Bezbednost predsednika je od bitnog znacaja jer njegova bezbednost jeste i bezbednost bolje buducnosti.

dasa

18.01.2020. 15:42

Tako i treba da ga cuvaju,čovek koji se maksimalno bori za interese naše zemlje i njenih gradjana.

Daliborka

18.01.2020. 17:37

Naš predsednik je zaslužio da ga dobro čuvaju jer svoj posao radi u interesu Srbije a ima onih kojima to ne odgovara. Živeo predsednik Vučić.

Marija

18.01.2020. 18:25

Predsednik Vucic se svakodnevno susrece sa ljudima koji mu ne zele dobro i javno prete smrcu, naravno da ce ga cuvati najbolje obezbedjenje!

Zoran

18.01.2020. 18:38

Nakon Potocara, za koje jos niko nije odgovarao, za Vucicevo obezbedjenje je moralo ozbiljnije da se pozabave sluzbe koje ga obezbedjuju.

Lane

18.01.2020. 19:06

Sve pohvale za obezbedjenje predsednika. Kad mu rade o glavi, moraju ga čuvati najbolji .

MAKSS84

18.01.2020. 20:22

Vucic je svojim radom zasluzio da bude siguran, njegova bezbednost je od velikog znacaja.

Nn

18.01.2020. 20:52

Vucic ima mnogo neprijatelja koji zele njegovu likvidaciju i zato je okruzen kvaliitetnim obezbedjenjem, a oni koji prete smrcu ne smeju biti liseni kazne, treba da odgovaraju za svoje postupke.

sakter87

18.01.2020. 22:01

Nakon pretnjama namenjenim njegovoj porodici i njemu,i trebao bih da ima obezbedjenje...

Nikola

18.01.2020. 22:57

Naravno da je potrebno dobro obezbeđenje jer smo videli šta se kroz istoriju nažalost dešavalo vrsnim političarima koji su hteli da postignu najbolje moguće za svoj narod što onima koji su grabili za sebe nije odgovaralo.

Momir

18.01.2020. 23:45

Koliko cesto dobija pretnje zivotom,Vucicu bi trebalo jos vise pojacati obezbedjenje.

Kosta

19.01.2020. 05:59

I Djindjic i Badza i Pavle Bulatovic i kralj Aleksandar i direktori Koka kole i JAT i Kenedi i Linkol i Mratin Lute King i Dijana i Aldo Moro i t d su imali obezbedjenje ...atentaor je u napadu, bira sredstva, bir amesto, biravrema i zavrsava posao.Tako da Vucic vise treba da polaze na taktiku obezbedjenja nego na vatrenu moc i reputaciju agencije koji ni jedna kod nas nema..

Maja

19.01.2020. 08:52

Predsednik države i treba da bude maksimalno zaštićen. Treba da ga čuvaju najbolji, s obzirom na funkciju koju obavlja.