Монику су у болници звали чудо од детета, а њене прве речи након што је прешла кућни праг донеле су олакшање целој Србији (ВИДЕО)

NovostiOnline/Ј.Ћосин

17. 01. 2020. у 12:28

Монику су у болници звали чудо од детета, а њене прве речи након што је прешла кућни праг донеле су олакшање целој Србији (ВИДЕО)

Славље у кући Монике К./ Фото: Принтскрин

Како су за "Новости" незванично рекли у болници, ову храбру девојчицу, која је десет дана била у рукама отмичара Нинослава Јовановића, прозвали су "чудо од детета"
МОНИКА К. изашла је данас из нишке болнице и у преподневним часовима у пратњи родитеља, стигла је у своју породичну кућу у нишком селу Суви До.


Након што је ушла у свој топли дом, са осмехом на лицу, девојчица је кратко рекла: "Напокон сам код куће".


Како су за "Новости" незванично рекли у болници, ову храбру девојчицу, која је десет дана била у рукама отмичара Нинослава Јовановића, прозвали су "чудо од детета".


Прочитајте и: Monika izašla iz bolnice i stigla kući: Devojčica u zagrljaju uplakanih roditelja, bake i deke, a posebno se obradovala kuci Lei (FOTO+VIDEO)


У Моникиној кући, данас је посебан дан. Срећни и задовољни, што су са њиховим чедом коначно под истим кровом, родитељи су за ћерку спремили и леп дочек, као и торту са натписом "Добродошла кући".
Забрањено је преузимање и ембедовање видео-снимка и фотографија

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације