Моника изашла из болнице и стигла кући: Девојчица у загрљају уплаканих родитеља, баке и деке, а посебно се обрадовала куци Леи (ФОТО+ВИДЕО)

NovostiOnline/Ј.Ћосин

17. 01. 2020. у 11:55

Моника изашла из болнице и стигла кући: Девојчица у загрљају уплаканих родитеља, баке и деке, а посебно се обрадовала куци Леи (ФОТО+ВИДЕО)

Моника стиже кући: Фото/Ј.Ћосин

Напаћена девојчица, коју је на путу до школе отео Малчански берберин, коначно је, скоро месец дана од тог ужасног 19. децембра, када је доспела у шаке мучитеља, у родитељском загрљају
МОНИКА К. (12) из села Суви До, изашла је данас из нишке болнице, где је смештена 29. децембра, пошто је након десетодневне потраге спасена из руку отмичара Нинислава Јовановића. Девојчицу је у напуштеној кући у селу Пасјача, пронашао Емил Живић.


Напаћена девојчица, коју је на путу до школе отео Малчански берберин, коначно је, скоро месец дана од тог ужасног 19. децембра, када је доспела у шаке мучитеља, у родитељском загрљају.


Овај 17. јануар је за њену породицу велики дан, јер су после трауматичног и веома стресног периода, поново на окупу.


Девојчица је кући стигла у пратњи родитеља, који нису скривали емоције, а испред дома су је сачекали бака и дека, којима су, пошто су угледали своју миљеницу, кренуле сузе.


Моника је насмејана ушла у свој дом, а посебно се обрадовала свом љубимцу, псу Леи.Пред вама је видео-снимак доласка девојчице кући:
Забрањено је преузимање и ембедовање видео-снимка и фотографија

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Biljana

17.01.2020. 12:16

Jadno dete. Knedla mi u grlu kad god pomislim na nju. Nadam se da gmaz koji je oteo nikada vise nece videti svetlo dana.

Syam

17.01.2020. 17:59

Samo joj zelim da uvek bude okruzena ljubavlju svojih roditelja, prijatelja I ostalih clanova porodice. Nista nije vise od znacaja od ljubavi koju joj ukazuju.