Ђукановићев режим ујединио Србе: Широм Србије и Републике Српске грађани пружили подршку сународницима у Црној Гори (ВИДЕО)

Новости Онлине

понедељак, 30. 12. 2019. у 21:23

Ђукановићев режим ујединио Србе: Широм Србије и Републике Српске грађани пружили подршку сународницима у Црној Гори (ВИДЕО)

Фото: Youtube

Београд, Нови Сад, Јагодина, Обреновац, Бања Лука, Фоча, Требиње само су неки од градова где су грађани изашли на улице

Одлука црногорског режима да донесе закон којим ће да отме цркве и храмове Српске православне цркве, изазвао је лавину спонтаних реакција Срба у Србији и Републици Српској.


Београд, Нови Сад, Јагодина, Обреновац, Бања Лука, Фоча, Требиње само су неки од градова где су грађани, претходних неколико дана, изашли на улице како би пруижили подршку својим сународницима у Црној Гори.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Руски навијачи поручили Србима у Црној Гори: Издржите браћо, ми смо увек спремни да вам помогнемо (ФОТО)


Како је то изгледало погледајте у видео снимцима испод:
Коментари (8)

Bambi

30.12.2019. 22:03

Trebaj jos da se nadje nacin kako da se dodatno finansiraju u cilju ostvarivanja svojih prava jer ih je rezim maksimalno ogranicio finansijski.Ima Srba sirom sveta koji bi slali novac ali se nezna kome.

RS POMAZE UGROZENOJ BRACI

30.12.2019. 22:26

BOGAMI OPET DOLAZI VREME PROBIJANJA KORIDORA, ovog puta do Ulcinja, a mozda i do Draca. Ne igraj se poglavnice sa srbima RS.

Чеда

31.12.2019. 08:28

Мало ме брине што опет Мило нама "чини услугу" . Прво је створио Србију отцепљењемЦрне Горе, сада нас још он и уједињује... Срамота бре, зар нисмо могли то и без њега и раније??

sasa2

31.12.2019. 09:29

ako u tom zakonu postoji clan o dokazivanju vlasnistva od 1918 za sve verske objekte,verovatno racunajuci i dzamije,trbalo bi ubaciti i amandman da se utvrdi stanje nekretnina porodice mila djukanovica i to od trenutka kada je skinuo titovo pionirsko maramce i presao u kapitaliste.licno nemam nista protiv ovijeh novih milogoraca jer ako oce da to budu neka budu.ako se veliki Njegos izjasnjavao kao srbin i to je bila njegova licna odluka.imam protiv da se istorija bestijalno menja

zaliv.net

31.12.2019. 11:28

Ујединимо се Срби, кад смо такви ови око нас могу само да цвиле!