Силвана Арсовић, против које је косовско специјално тужилаштво подигло оптужницу за умешаност у убиство Оливера Ивановића, пуштена је на кућно и амбулантско лечење, потврдио је данас Танјугу директор Здравственог центра у Северној Митровици Милан Ивановић.

"Њено здравствено стање је стабилизовано, она се опоравила, тако да је јуче пуштена на кућно лечење и амбулантски третман, са даљим контролама", рекао је Ивановић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -  Нисам одговорна, довољно сам патила: Силвана Арсовић за "Новости" о оптужби да је умешана у убиство Оливера Ивановића

Каже да је Арсовић под хроничним стресом и да је њено здравствено стање осетљиво и нарушено, а нарочито откада је оптузена за умешаност у убиство свог пријатеља Оливера Ивановића.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Рошићев адвокат: Оптужницу за убиство Оливера Ивановића пре одбране видели новинари

Ивановић је додао да је Арсовић и сама тражила да се после вишедневнод боравка у болници њено лечење настави амбулантски.

Арсовић је због погоршаног здравственог стања и повишеног крвног притиска примљена 3. децембра на блоничко лечење у коронарну јединицу интерног одељења Здравственог центра у Северној Митровици 3. децембра на болничко лечење.