Уручена премија наше наградне игре: Олга одвезла тојоту ајго

Б. ЦАРАНОВИЋ

11. 12. 2019. у 07:45

Уручена премија наше наградне игре: Олга одвезла тојоту ајго

Фото З. Јовановић

Планира да новим "јапанцем" путује по Србији и обилази манастире

ПРЕСРЕЋНА сам и још сам узбуђенија него оног дана када су ми из "Новости" јавили да сам освојила ауто у наградној игри! Сад ме испред салона чекају пријатељи и чим преузмем своју нову "тојоту ајго", идемо у кафану да прославимо.

Ово је за наш лист рекла Олга Марковић (61) из Вршца, добитница премије у наградној игри "'Новости' купи, ауто покупи". Кључеве ганц новог плавог "јапанца" упакованог у раскошну белу машну, у "Тојотином" сервису на Зрењанинском путу у Београду, срећној добитници уручио је Недељко Крсмановић, генерални директор Компаније "Новости".

- Честитам вам награду и желим да уживате у њој, и обавезно нам јавите како сте заодовољни овим лепотаном - рекао је Крсмановић добитници. - Наставите да читате "Новости" и играјте наше наградне игре, које ћемо свакако и даље организовати.

Свечаном уручењу присуствовао је и Александар Андрић, представник "Тојоте", који је и био срећне руке за Олгу. Међу више стотина пристиглих коверата учесника из свих крајева Србије, Андрић је 8. новембра извукао баш ону коју је послала Олга. Пажљиво излепљена, као колаж, необична и велика, коверта вредне Вршчанке, одударала је од осталих. Талони су били пажљиво упаковани у пластичну кесицу, а подаци уредно исписани на засебним папирићима.

Прочитајте још - “Тојоту ајго” добила је Олга из Вршца: Извучени добитници у наградној игри “Вечерњих новости”!

- Обожавам наградне игре, а прављење коверата, сецкање, лепљење и украшавање посебан су ми ритуал и уживање - прича Олга. - И овога пута сам послала седам писама. Свако сам са пажњом исколажирала мотивима из ваших дневних новина и послала. "Новости" су, иначе, мој омиљени лист, чији сам редовни читалац годинама. Овај ме је догађај учинио познатом. Оволика медијска пажња ме изненадила, а и даље примам позиве и честитке од многобројних пријатеља и родбине.

Недељко Крсмановић, директор "Новости" и Олга Марковић Фото З. Јовановић

Како нам је Олга рекла, иако нема возачку дозволу, има ко да је вози у новом "јапанцу". Обожава да путује, посебно да обилази манастире у Србији. Са најбољом пријатељицом Јадранком Кратохвил, коју је и у уторак повела на преузимање награде, направиће план предстојећег пута.

- Олга је дивна особа, увек ведра, насмејана и задужена за добру атмосферу у нашем друштву - каже нам Јадранка. - Одувек учествује у наградним играма, много се труди око припремања и слања коверата, па и не чуди што осваја награде. Често нам каже да ко не игра, не може ни да добије. Њен пример то најбоље потврђује. Осим ове "тојоте", пре неколико година освојила је још један ауто, али и многобројне кућне апарате. Срећни смо због ње, награда је отишла где треба, а наговорила је и много нас Вршчана да се следећег пута опробамо у наградној игри "Новости".

Представници "Тојоте" и "Новости", Фото З. Јовановић

"МИРИС" ШТАМПЕ

СТАЛНО играм игре на срећу, јер ми је задовољство и само учествовање - искрена је Олга. - Читам новине сваког дана и не признајем интернет-новинарство, него искључиво "мирис" штампе. Купим и по неколико дневника и недељника, када пођем на кафу код другарице. Много волим и да шаљем писма и честитке, онако старински, поштом. Не марим за СМС и телефоне.

Фото З. Јовановић

НАГРАДЕ

НАГРАДНА игра "'Новости' купи, ауто покупи" трајала је од 15. до 24. октобра, а извучено је укупно 16 срећних добитника. Осим главне награде, подељено је пет путовања за двоје у Праг, Милано, Рим, Венецију и Будимпешту са "Вива тревелом" као и 10 ваучера по 10.000 динара за куповину у "Универекспорту".


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)