Науранац Аноу Дебао, који се ни крив ни дужан прославио на Инстаграму након што је његова земља повукла признање Косова, огласио се на Инстаграму и захвалио десетинама хиљада пратилаца из Србије. Посебно је истакао страницу “negujmosrbski”, која је од њега направила првог инфлуенсера малецне земље на Пацифику, тако што се покренули акцију да га запрати више људи него што острво има становника.

Прочитајте још: Становник Науруа постао хит на Инстаграму због Срба: Имао 40 пратилаца, сада има више од 40 хиљада


-Здраво, ја сам Аноу Дебао, ово је одговор мојим пратиоцима из Србије којих је 40.000. Све је ово захваљујући страници "Негујмо србски". Надам се да сам то добро изговорио јер баш не знам и не разумем ваш језик, али се надам да ћу наредних недеља и месеци научити више од вас. Опростите ми што сам каснио са одговорима на ваше лајкове, коментаре и поруке – рекао је на Инстаграму Аноу покушавајући да на нашем језику изговори име странице која му је донела више од 40.000 пратилаца из наше земље.

Ануо је неко време био у шоку изненадном славом на интернету и открива шта му је све пролазило кроз главу.

- Део мене и даље верује да је ово јако компликована превара – каже Аноу, али ипак не мисли да је то случај након што је исчитао силне коментаре и преводио их са српског.