Недавно је на Твитеру освануо интересантан твит, а тиче се специфичног појавног облика у Србији и региону - такозваних спонзоруша.

Наиме, једна корисница осврнула се на то како данас ове девојке и жене живе, те да их помало чак и разуме.

"Почињем да схватам чари спонзоруша. Замисли, дођеш лепо кући, скувано је, он одморан, миришљав, спреман за акцију. Ти се лепо опустиш, помазиш, по**беш нешто. Он се скупи у теретаницу, ти одспаваш. Врати се кући, спреми, изведеш га негде, срећан је, опет се мало помазите...ммм", написала је она.

Али како заправо заиста живе ове девојке и да ли то одговара реалној слици, сазнали смо из прве руке. Наиме, пред вама је исповест 27-годишње Анђеле С., која је пак, што је и очекивано, желела да не открива свој идентитет у потпуности.

Анђела тврди да је сасвим нормална девојка, премда већина њених познаника, али и околина не мисли тако, пре свега због лускузног живота и упадљивог и изазито атрактивног изгледа.

Наиме, она је већ у 18. години започела са естетским корекцијама, а до сада је повећавала груди три пута, оперисала је нос, напумпала је усне, подизала јагодице, ставила је вештачке зубе, најбеље могуће, тетовирала је обрве и не пропушта да сваког месеца стави свилене трепавице.

"Већина сматра да сам спонзоруша, и мени то не смета, ако желе да доживљавају ствари на тај начин. У реалности, ја сам само имала среће да завршим са богатим мушкарцима, који често и сами желе овакве жене. Лепота кошта, као и њено одржавање, а они имају новца да то испрате", започиње млада Београђанка своју причу, и тврди да осим чињенице да има имућног партнера, она живи исто као и већина других девојака.

"Имам живот као и свака друга девојка у овом граду, с тим што можда себи више могу да приуштим. Често излазим на скупа места, углавном ручам и вечерам по ресторанима, идем у шопинг, завршила сам факултет, имам своје пријатељице, породицу, чак и неке проблеме", прича она.

Питали смо је да нам опише како изгледа један њен обичан дан:

"Ујутру доручкујем и попијем кафу с дечком, а док он завршава своје обавезе, ја завршавам своје - идем у теретану, на педикир и маникир, у соларијум, или код фризера. Попијем кафу са пријатељицама, шетам нашег пса, покупујем неке ситнице, помогнем родитељима ако им нешто треба. Активно сам посвећена бризи о себи. Викендом најћеше излазим по клубовима или сплавовима, а често отпутујем и на краћи пут са дечком."

Ова плавуша каже да је први пут имала богатог дечка када је имала 17, а од ње је био старији 20 година. Тврди да ју је он научио како се жена третира, да јој је приуштио новац за прве пластичне операције, помогао је чак и њеној породици, и редовно ју је финансирао и куповао практично шта год пожели. Каже да јој после везе са њим није пало на памет да буде са неким ко нема велики прилив новца, и да се тада већ кретала у кругу где се богати мушкарци лако упознају. Искрено признаје да је била и са ожењенима и веренима, те да јој њихов статус није претерано битан, ако јој дају новац и посвећују време.

"Дешавало се и да се мувам са неким ко нема новца, али је то било забаве ради. У озбиљне везе увек сам ступала са зрелим и оствареним мушкарцима који ће ми пружити живот какав желим и заслужујем. Волим скупу гардеробу и лагодан живот и не видим ништа погрешно у томе. Лако је заљубити се у мушкарца који те третира као краљицу, без обзира како изгледа и да ли је старији", рекла нам је.

а садашњим дечком је већ две године, а он јој је купио добар аутомобил, а разговарају о томе и да јој купи стан. И од претходног дечка је добила кола која је поклонила брату. Такође, добијала је и скупе поклоне у виду бунди, скупоценог накита, чак и великих количина новца.

Каже да ју је актуелан партнер мотивисао да почне да ради у једном тренутку, али су убрзо обоје схватили да то није добра идеја.

"Била сам увек уморна и несрећна, новац ми није био потребан, и нисам имала довољно времена за њега. Он хоће да му увек будем ан располагању када има времена, па смо обоје схватили да је ипак боље да не радим", објашњава Анђела и каже како се не брине око тога како ће преживети када буде сама.

"Искрено, ја већ имам доста уштеђевине, тако и да останем сама, збринута сам на неки начин. Исто тако, верујем да увек могу лако да нађем дечка - лепа сам и познајем пуно људи. До сада ми се још није десило да сам била сингл дуже од месец дана. За сада се надам да ћу се удати за садашњег дечка - срећни смо заједно", закључила је она.

Анђела је готово увек савршено дотерана и то јој не пада тешко - мисли да је то најмање што дугује свом мушкарцу.

"То је мој задатак као жене, али и уживам у томе. Ако ми већ даје толико новца, па ваљда је најмање што могу да му приуштим да увек будем лепа и пожељна. Никада нисам лења да се дотерујем, а волим и осећај који будим у другим женама - често ми завиде", завршава своју исповест ова Београђанка.

(Блиц жена)