Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић похвалио је данас полицијске службенике који су у две одвојене акције на територији Србије, у претходна два дана, запленили 113 килограма марихуане.

- После акције у којој је заплењено 77 килограма хероина, што је једна од највећих заплена ове врсте наркотика у Србији, и заплене 113 килограма марихуане, могу слободно да кажем да су припадници полиције, који раде на сузбијању нарко-трафикинга, понос Министарства унутрашњих послова и наше државе, рекао је Стефановић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - После рекордне заплене наркотика у Србији: Кобром хвалио чистоћу хероина, возио "порше" (ФОТО)

Министар је прецизирао да је марихуана у две одвојене акције заплењена на територији општине Чајетина и на Граничном прелазу Хоргош.

Стефановић је похвалио добар рад припадника полиције који, како је рекао, показују изузетну посвећеност борби против наркотика и штите Србију од ове пошасти.

- Очекујем да ћемо у наредним данима имати нове акције и да ће полиција показати колико је посвећена сузбијању нарко-трафикинга, а очекујем добре резултате у тој борби и до краја године, закључио је Стефановић.