Врати се Чаславе, прође Митровдан без тебе: Очајна породица несталог младића из Вранова

Ј. ИЛИЋ

08. 11. 2019. у 17:33

Врати се Чаславе, прође Митровдан без тебе: Очајна породица несталог младића из Вранова

Часлав Живојиновић Фото: Приватна архива

Породица младића из Вранова код Смедерева, који је нестао пре једанаест дана, очајна што и даље од њега нема ни трага. Живојиновић са собом понео само таблет, мобилни и пуњач. Одвезао се колима која је купио уочи нестанка

ПРОШЛО је већ једанаест дана откако је без трага нестао Часлав Живојиновић (24) из Вранова код Смедерева. Полиција још нема никаквих трагова, а трачак наде да је младић жив породици је дала информација да се у ноћи његовог нестанка, наводно, на интеренту појавио видео-снимак Часлава и његове девојке, који је потом уклоњен.

Часлав је нестао 29. октобра пре подне када се од куће одвезао плавим "фордом фокус", купљеним неколико дана раније. Аутомобил није регистрован, а младић нема возачку дозволу. Сва документа је оставио код куће. Понео је таблет, мобилни телефон и џепни пуњач. Претходно је бившој девојци и другу послао поруке којима се опрашта од њих.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Волим те, чувај се... Брате, данас се све завршава... Чувај ми моје... Ово су потресне поруке којима се Часлав опростио од друга и девојке и - нестао! (ФОТО)

Породица данима чека вести, али осим неколико дојава да је виђен, које нису одвеле никуда, других вести нема.

Младићеви пријатељи су испричали породици да сумњају да је Часлав у дану када је нестао увече на "Јутјубу" објавио снимак са девојком, који је, иначе, настао раније.

- Његови другови кажу да је раније причао да ће тај снимак објавити ако раскине са девојком. Снимак је, како су нам рекли, стајао два или три сата, и имао је 16.000 прегледа, пре него што је обрисан - тврди стриц Предраг, који снимак није видео. - Полиција је могла на основу тог снимка да га пронађе. Кад зовемо, само кажу - немамо нових сазнања.

У дому Живојиновића у Вранову у петак је обележен Митровдан, али без Часлава, који је годинама био домаћин славе. Ипак, очекују га, као и свакога дана од нестанка.

- Ту му је тетка из иностранства. И сама болесна, брине се и о нашем болесном брату, Чаславовом оцу. И она му поручује да га много воли, да се врати кући, и да ће сви његови проблеми бити решени - каже стриц Петар.

Стриц је на свом фејсбук-профилу објавио младићеву фотографију уз речи: "Вероватно нисмо схватили озбиљно твој проблем, Чаславе. Ти имаш лавовско срце, опрости нам, врати се кући."


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Одвезао се колима пре два дана и од тада га нема: Нестао Часлав из Вранова

МОЛБА ЗА ПОМОЋ

ПОЛИЦИЈА је расписала централну објаву за несталим Живојиновићем и обавестила све полицијске управе на територији Србије о нестанку младића. Часлав је рођен 1. јануара 1995. године. Висок је 178 сантиметара, тежак око 62 килограма, има црну косу и плавозелене очи. Породица моли грађане да, уколико га негде виде, јаве најближој полицијској управи.

Прочитајте још: Волим те, чувај се... Брате, данас се све завршава... Чувај ми моје... Ово су потресне поруке којима се Часлав опростио од друга и девојке и - нестао! (ФОТО)
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације