ОЛГА Марковић (61) из Вршца поносна је власница луксузног аутомобила "тојота ајго"! Њено име, као и коверте са подацима још 15 учесника велике наградне игре "Новости купи, ауто покупи", извучено је у редакцији компаније "Новости".

Олги је срећу донео Александар Андрић, представник “Тојоте”.

- Не могу да верујем! Сада сте ме много обрадовали! - усхићено нам је казала верна читатељка Олга, када смо је позвали и саопштили да је срећна добитница највредније награде. - Ево баш сада пијем кафу, читам ваше новине и ви ме позовете!

Како нам је са нескривеним осмехом у гласу рекла ова Вршчанка, у наградним играма стално учествује. Њена породица такође је пре неког времена у још једној наградној игри освојила аутомобил "фијат 500Л". Према речима таличне даме, она ужива да прави коверте, које ће у мору идентичних привући пажњу оног ко извлачи. Тако је и на адресу наше редакције стигла пажљиво исколажирана пошиљка, украшена мотивима наших дневних новина и наградне игре. Талони су били пажљиво упаковани у пластичну кесицу, а подаци уредно исписани на засебним папирићима.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ЋЕРКИ СЕ ИСПУНИЛА РОЂЕНДАНСКА ЖЕЉА: Гордана Старчевић добитиница стана у највећој наградној игри у Републици Српској

- Уживам у томе да сама правим коверте и сецкам украсе за њих. Чини ми се да ми је то до сада доносило срећу. Сви у мојој породици у пријатељи знају колико сам посвећена томе када је реч о наградним играма. Просто обожавам да учествујем! Прошле године освојила сам ваучер за одлазак у бању, коју су "Новости" делиле, али нажалост, нисам стигла да га искористим - није крила свој рецепт за срећу Олга Марковић.

Олгино домаћинство красе и неколицина малих кућних апарата, које је добијала у играма на срећу. Када је видела да "Вечерње новости" после много година организују наградну игру, није размишљала ни секунд да ли ће учествовати. Одмах се бацила на посао и почела да осмишљава "тактику" за добитак.

Признаје да није возач, али имаће ко да је вози у новом освојеном аутомобилу. Након сазнања, радост је прво поделила са својим укућанима, а пријатеље и комшилук, који су на њене награде навикли, славље тек очекује.