НЕСТРПЉЕЊУ је дошао крај! Тачно у 14 часова у просторијама “Вечерњих новости” извучени су добитници наше велике наградне игре "Новости купи, ауто покупи". У нашој редакцији окупили су се представници партнера - "Тојоте", туристичке агенције "Вива травел" и трговинског ланца "Универекспорт", који су са нашим читаоцима извукли срећне добитнике награда.

У редакцију Новости стигло је скоро 50.000 коверата наших читалаца, који су конкурисали за неку од ових вредних награда.

Захваљујући "Тојоти" и представнику ове фирме Александру Андрићу ауто “тојоту ајго” добила је - Олга Марковић из Вршца!

У чарима Италије уживаће троје читалаца “Вечерњих новости”. Прекрасну Венецију посетиће Милена Занков из Зајечара, вечити град - Рим Небојша Михић из Београда, а Београђанин Драган Ћировић обићи ће Милано. Будимпешту ће да посети Наташа Небригић Трбојевић из Земуна, а Праг Матија Зец из Београда.

Извучени су и добитници 10 ваучера вредности од по 10.000 динара, који ће моћи да се потроше у "Универескпорту". То су: Мирјана Нерат из Ниша, Илија Јаковљев из Суботице, Стојадин Трајковић из Старе Пазове, Братислав Радић из Пожеге, Гордана Василијевић из Александровца, Драгослав Бећаревић из Марковца, Соња Лугић из Врњачке Бање (Томинац, Подунавци) и Београђани Милован Перовић, Сунчица Камиџорац и Сузана
Јованов.


ауто:

Тојота ајго” - Олга Марковић


путовања:

Венеција - Милена Занков из Зајечара
Рим - Небојша Михић из Београда
Милано - Драган Ћировић из Београда
Будимпешта - Наташа Небригић Трбојевић из Земуна
Праг - Матија Зец из Београда


Ваучери “Универекспорта”:

Мирјана Нерат из Ниша
Илија Јаковљев из Суботице
Стојадин Трајковић из Старе Пазове
Братислав Радић из Пожеге
Гордана Василијевић из Александровца
Драгослав Бећаревић из Марковца
Соња Лугић из Врњачке Бање (Томинац, Подунавци)
Милован Перовић из Београда
Сунчица Камиџорац из Београда
Сузана Јованов из Београда


Честитамо срећним добитницима!