МУП после инцидента испред РТС позвао политичаре да се суздрже од напада на полицајце

Novosti Online

07. 11. 2019. у 15:34

МУП после инцидента испред РТС позвао политичаре да се суздрже од напада на полицајце

Фото: Д. Миловановић

Министарство унутрашњих послова саопштило да су службеници били испред зграде јавног сервиса због непријављеног и незаконитог скупа
Поводом неистинитих информација које су се појавиле о дешавањима испред зграде Радио телевизије Србије (РТС), Министарство унутрашњих послова обавештава јавност да су у уторак вече испред наведеног објекта били присутни полицијски службеници, а због непријављеног и незаконитог скупа који је претио да изазове нарушавање јавног реда и мира у већем обиму, саопштио је МУП.

Прочитајте још:Инцидент испред РТС: Покушали "мерцедесом" да пробију Вучићево обезбеђење, двојица ухапшена (ВИДЕО)

Поред припадника МУП-а, били су присутни у мањем броју и припадници Војне полиције који су били у непосредном обезбеђењу председника Републике Србије.

Овим путем позивамо све политичаре у Србији да се уздрже од напада на полицијске службенике, који су у уторак вече на миран и професионалан начин обављали свој посао, и да убудуће поштују закон и окупљања пријављују у складу са законом надлежним органима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Marks

07.11.2019. 17:17

Zašto nema snimka šta se dešavalo ispred zgrade RTS pa neka javnos osudi, a ne jedna strana da tumači događaj. Ko se plaši istine.

GOLMAN IZ GOLOBOKA

07.11.2019. 17:52

To su osobe visine oko 180cm, u plavo- sivoj uniformi nekako zbunjenog izraza lica. Ko bude imao susret sa njima neka bude fin.