Новости награђују: Поклањамо улазнице за „Мајсторчиће“

Novosti online

31. 10. 2019. у 10:25

Новости награђују: Поклањамо улазнице за „Мајсторчиће“
Напишите нам која је ваша омиљена рубрика и ми ћемо вас наградити! Пет читалаца, који пошаљу одговор до 12 сати добиће поклон по две улазнице за премијеру цртаног филма ФИКСИЗИ – МАЈСТОРЧИЋИ

ДЕЧИЈИ ДАН НА НОВОМ БЕОГРАДУ УЗ ПРЕМИЈЕРУ ЦРТАНОГ ФИЛМА ФИКСИЗИ - МАЈСТОРЧИЋИ

“Дечији дан” одржаће се на Новом Београду у простору биоскопа Синеплека Делта Сити у суботу 2. новембра од 17:00, кад ће премијерно бити приказан анимирани филм за децу “Фиксизи - Мајсторчићи””, а испред биоскопа биће организован дечији спортски полигон Арена Фан Фектори где ће малишани имати прилике да тестирају своју окретност и да се такмиче са вршњацима у спретности.

“Фиксизи - Мајсторчићи” могу се погледати у биоскопима широм Србије у дитрибуцији Деxин Филма. То је популарна руска дечија анимирана авантура новије продукције, настала по књизи Едварда Успенског. Радња прати групу малих човечуљака, Мајсторчића, који живе у кућним справама и поправљају кварове, а могу их видети само деца. Овај цртани филм се као серија приказивао првобитно на телевизији и имао је великог успеха широм света.

Цртани је синхронизован на српски језик, а гласове позајмљују: Предраг Пеђа Дамњановић, Миомира Драгићевић, Иван Иванов, Симона Ћировић, Змај Огњени Чулић, Ана Мировић, Јована Цавнић, Лако Николић, Миљан Прљета, Алек Родић, Бојана Тушуп, Кристина Братић, Слађана Летинчић, Зоран Стојић.

Трејлер је доступан на овом линку. Улазнице су у продаји на благајнама биоскопа.

Напишите нам која је ваша омиљена рубрика и ми ћемо вас наградити!

Пет читалаца, који пошаљу одговор до 12 сати добиће поклон по две улазнице за премијеру цртаног филма ФИКСИЗИ – МАЈСТОРЧИЋИ.

Добитници су:

1. Бојана Бабанић

2. Татјана Марјановић

3. Александра Драјер

4. Лука Михајловић

5. Тања Петровић


Напомена: Исти добитник може добити награду само једном у 30 дана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)