РАСТЕ ТИРАЖ ВЕЧЕРЊИХ НОВОСТИ: Огромно интересовање читалаца за нашу наградну игру!

В. Н.

23. 10. 2019. у 11:30

РАСТЕ ТИРАЖ ВЕЧЕРЊИХ НОВОСТИ: Огромно интересовање читалаца за нашу наградну игру!
Не ради се о неколико десетина примерака, већ о сасвим озбиљним бројкама. Наградна игра траје до 28. октобра

"Вечерње новости" имају разлога да се поносе! Оно што је у актуелном тренутку српских штампаних медија незамисливо, наш лист је претворио у јаву - повећао је штампани тираж и продају, а смањио ремитенду!

Не ради се о неколико десетина примерака, већ о сасвим озбиљним бројкама, које нам дају за право да верујемо да смо на путу на коме су претходне генерације стваралаца "Новости" направиле од ових новина бренд препознатљив на сваком кораку у Србији, некадашњој Југославији, па и Европи.

Тај рецепт, који је "Вечерње новости" лансирао у орбиту озбиљних и поштованих медија - брзо, кратко, јасно - постављен је у међувремену развојем дигиталних технологија и медија на озбиљан испит, али наша компаније све успешније долази до пратилаца и на том плану.

Интернет издање "Новости" има све већи број пратилаца и читалаца, како на дневном нивоу, тако и у свим другим референтним периодима контроле читаности. Та кривуља раста од јула иде константном узлазном путањом захваљујући одличној и брзој интеграцији редакције штампаног издања и колега који одабране садржаје лансирају на екране ваших компјутера, лаптопа, мобилних телефона, таблета...

Наградна игра "Новости", која је привукла велики број учесника, временски се намерно поклопила са обележавањем нашег јубилеја, 66. рођендана листа. Број који смо вам припремили за рођендан, 16. октобра, на 64 стране, био је на многим продајним местима разграбљен! Наравно, не због рођендана, већ због садржаја, низа атрактивних интервјуа, прича, репортажа и рубрика... Уосталом, то и јесте оно чиме су "Новости" од 1953. до данас привукле највећи број читалаца. Истина, патриотизам, правовременост, поштовање, укус и атрактивност су били и остали критеријуми којима су се руководиле све генерације новинара "Новости".

Математички подаци који нам потврђују исправност уређивачке политике само су показатељ правца, а не успаванка која би нас укочила у плановима. "Новости" су само неколико сати после доделе Нобелове награде за књижевност биле на вратима Петера Хандкеа. Пред долазак у Србију, премијер Руске Федерације Дмитриј Медведев дао је интервју само једном од свих медија у Србији - "Вечерњим новостима".


Поносни смо на све честитке које смо добили поводом 66. рођендана, како од званичника, тако још више од читалаца. Ви сте наш најбитнији критичар, јер су "Новости" у својој историји увек биле заштитни знак гласа народа.

- Ваше професионално новинарство подразумева и рационалан однос према свему што је важно за читаву Србију, зато није довољно рећи само да сте мајстори новинарског заната, већ да се озбиљно борите да унапредите читаво наше друштво радујући се сваком нашем успеху, био он економски или спортски, и марљиво указујете на сваку ману, истовремено радећи на њеном уклањању - написао нам је, између осталог, у честитки председник Србије Александар Вучић.

То, заиста, могу само "Новости"!

ПРИПРЕМИЛИ СМО ПРИВЛАЧНЕ НАГРАДЕ

"Новости" су са својим партнерима - "Тојотом", туристичком агенцијом "Вива травел" и трговинском ланцем "Универекспорт", спремиле привлачне награде. Освојиће их укупно 16 читалаца нашег листа које послужи срећа да њихове коверте буду извучене из наградног бубња, у петак, 8. новембра.

Венеција

Праг


Милано
Рим

Будимпешта

Осим 10 ваучера у вредности по 10.000 динара у "Универескпорту", петоро срећних добитника моћи ће неког драгог да поведе на пут у Праг, Милано, Рим, Венецију или Будимпешту.


Осим шопинга и путовања, специјалитет наше наградне игре је додела главне награде - гланц нове Тојоте ајго!


Ову лепотицу, наши читаоци имаће прилике да виде "уживо" на Сајму медија, у Хали 3 Београдског сајма, који се тренутно одржава а траје до 27. октобра.

ПОСЛЕДЊИ РОК ЗА КУПОНЕ 7. НОВЕМБАР

Наградна игра траје до понедељка, 28. октобра. Сваког дана објављујемо по један купон, а недељом талон. Неопходно је сакупити пет купона различитих боја, залепити их на талон, а један купон на сваком талону може заменити џокер, који ћемо објавити 26. и 28. октобра. Коверте са купонима треба да стигну у нашу редакцију до 7. новембра у подне.

ПРАВИЛА НАГРАДНЕ ИГРЕ

Потребно је сакупити пет купона различитих боја. Један купон можете заменити џокером, који ће бити објављен 26. и 28. октобра.

Купон исеците и залепите на предвиђено место на ТАЛОНУ, који ћемо објавити у недељу 27. октобра. Право учешћа имају сви пунолетни грађани са територије Републике Србије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације