ДЕЦЕНИЈЕ које су за нама и сви распродати бројеви нашег листа само су подстрек и обавеза. “Вечерње новости”, чији је први број изашао те вечери 16.октобра 1953. године, славе 66. рођендан. Ове године само су број који нас још више мотивише да наставимо да будемо у служби истине. Ту преданост цене многи, од “малих” људи, наших читалаца, до спортиста, политичара, естрадних личности, уметника... Ево шта они поручују поводом 66. рођендана “Новости”.


ЗОРАН РАДОЈИЧИЋ, градоначелник Београда: Препознаје се квалитет


ЧЕСТИТАМ вам 66 година постојања, "Новости". Вишедеценијски рад сведочи о квалитету, утицају и угледу вашег листа, који читаоци препознају. Хвала вам што нас правовремено и објективно извештавате о свим важним догађајима и темама. Желим вам здравља и благостања, као и још много деценија успешног рада - пожелео нам је градоначелник Београда.

ДРАГАН МАРКОВИЋ ПАЛМА, председник Скупштине града Јагодина: Нема дана без "Новости"


"НОВОСТИ" су српски бренд. Читам их откад сам почео да читам штампу, па до дан-данас, сваког дана. Ако неко траје толико, то значи да вас читају сви они који су сада научили да читају, попут мојих унука, који имају шест и седам година, па до најстаријих суграђана. Насловна страна "Новости" је баш симпатична. Никада се нисте бавили трачевима. За све што пишете тражите две стране, а читаоци нека процене - навео је председник Скупштине града Јагодина.
СУЗАНА ПАУНОВИЋ, директорка Канцеларије за људска и мањинска права: Генерације вам верују


СВИМ новинарима и запосленима у "Вечерњим новостима" упућујем најискреније честитке поводом 66 година постојања. Ова годишњица сведочи о огромном значају "Новости", као и о великом поверењу генерација читалаца које су уз њих одрастале. У вашем листу се свакодневно могу читати приче о обичним људима које ваши новинари верно преносе из свих крајева Србије и света - поручује директорка Канцеларије за људска и мањинска права.


МИЛОШ ЈОВАНОВИЋ, председник ДСС: Уважавани и поштовани


ЗА ових 66 година постојања, "Новости" су биле уважаване и поштоване. Српске новине, на ћирилици. Останите доследни, борите се! Режими и власти пролазе, а Србија и Косово и Метохија у њеном срцу остају, и то никада нико не сме да заборави - истиче председник ДСС.