Честитке поводом 66. рођендана “Вечерњих новости”: Синоним за праве вредности, квалитет који траје

В. Н.

среда, 16. 10. 2019. у 12:30

Честитке поводом 66. рођендана “Вечерњих новости”: Синоним за праве вредности, квалитет који траје
Ево шта су нам поручили Небојша Стефановић, Ивица Дачић, Синиша Мали, Зорана Михајловић, Жељка Цвијановић...

ДЕЦЕНИЈЕ које су за нама и сви распродати бројевинашег листа само су подстрек и обавеза. “Вечерње новости”, чији је првиброј изашао те вечери 16.октобра 1953. године, славе 66. рођендан. Ове године само су број који нас још више мотивише да наставимо да будемо у служби истине. Ту преданост цене многи, од “малих” људи, наших читалаца, до спортиста, политичара, естрадних личности, уметника... Ево шта они поручују поводом 66. рођендана “Новости”.


НЕБОЈША СТЕФАНОВИЋ, ПОТПРЕДСЕДНИК ВЛАДЕ: Синоним за чување вредности

"ВЕЧЕРЊЕ новости" су синоним за традицију, чување националних вредности и објективно новинарство. Будите и даље поуздани хроничари времена у којем живимо и чувари државних и националних интереса какви сте увек били. Желим вам да и у будућности останете верни својој вишедеценијској уређивачкој политици, да будете народне новине и професионални узор другима.


ИВИЦА ДАЧИЋ, ПОТПРЕДСЕДНИК ВЛАДЕ: Поуздан летопис на страни народа

КАДА је реч о "Вечерњим новостима" морам да будем личан, јер су то новине које су прве објавиле текст о мени још док сам био дечак. Од тада је прошло много година и ваших бројева, али је ваш лист остао вертикала српског журнализма. Од срца вам желим да останете чврсто на утабаној стази објективног, правовременог и истинитог извештавања које вас краси свих ових 66 година. Та ваша глава која ми је драга због црвене боје, нека буде и даље свуда тамо где су српске главе. Наставите да будете поуздан летопис, који је увек на страни народа и правих националних вредности.

СИНИША МАЛИ, МИНИСТАР ФИНАНСИЈА: Показујете шта значи упорност

У ИМЕ Министарства финансија и у своје лично име честитам 66. рођендан редакцији листа "Вечерње новости". Деценијама уназад показујете шта значи упорност у очувању професионалног стандарда, као и да је правовремено и објективно извештавање јавности императив за ваше новинаре и уреднике. Уверен сам да ћете и у будућности остати дневно гласило чијој се речи верује, и чија се реч поштује. Управо због тога већ деценијама имате своје верне читаоце.


АЛЕКСАНДАР ВУЛИН, МИНИСТАР ОДБРАНЕ: Заслужено поверење публике

НА страни свог народа сте 66 година. Сада је касно да мењате страну ма како модерно било писати и говорити лоше о земљи и народу у коме сте рођени. "Вечерње новости" су упорним одбијањем да престану да пишу о свакодневним истинама, радостима и тугама међу Србима, заслужили поштовање публике, али и поверење у свако слово које објавите.

Желим вам да не престанете да искрено и нескривено волите Србију и браните Србе увек и свуда. "Вечерње новости" своју вредност нису доказале презиром према Србији, већ упорном борбом да Србија и Срби буду вредни љубави.

ЗОРАНА МИХАЈЛОВИЋ, ПОТПРЕДСЕДНИК ВЛАДЕ: Останите најсигурнији коридор

СА свим успонима и падовима током ових 66 година постојања "Вечерње новости" пркосе времену у ком живимо са једном идејом водиљом за своје читаоце и читаво друштво: можемо боље и заслужујемо да живимо боље!

Желим им да и даље наставе да све нас подсећају на то, да и даље остану најдоминантнији заштитник јавности и најсигурнији коридор нашег новинарства.

ЖЕЉКА ЦВИЈАНОВИЋ, ПРЕДСЕДНИЦА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: Квалитет који траје деценијама

ДИРЕКТОРУ, уредништву, новинарима и свим запосленима у "Вечерњим новостима" упућујем најискреније честитке поводом 66. годишњице постојања овог дневног листа. Вишедеценијска традиција вашег листа сведочи о квалитету који траје и поверењу које уживате код многобројних читалаца. Са жељом да останете успешна медијска кућа, те истрајан, објективан и поуздан хроничар нашег времена, срдачно вас поздрављам.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)