НАЧЕЛНИК Хитне медицинске помоћи у Врању др Слађан Станисављевић, за кога медицинска сестра Данијела Цветковић тврди да јој је годинама слао СМС поруке ласцивног садржаја, те да је због упорног одбијања приватне комуникације са њим изложена мобингу и на крају пребачена на друго радно место, тврди да су ствари другачије и да је у ствари он жртва. Наводи да је реч о манипулацији познатог "скандалмајстора".

- Као лекар и начелник обављам свој посао коректно. Ја сам са Данијелом био у коректним односима у том периоду када она тврди да сам је прогањао. Тада ме је и усмено и порукама звала код ње на пиће и кафу. Био сам неколико пута и то се сводило на пријатељски разговор и ништа више од тога - започиње причу др Станисављевић.

Прочитајте још - Узнемиравање болничарке из Врања: Разматра се смена шефа Хитне?

Он напомиње да је последњих неколико година са Данијелом комуницирао само службено и да је дегутантно да неко ко тврди да је узнемираван пет година о томе ћути и сада проговори.

- Овде се ради о манипулацији, она је врло конфликтна особа која је више пута долазила у сукоб како са колегама тако и са пацијентима - тврди лекар Станисављевић.

Он тврди да, када је по други пут ове године постављен на место начелника, Данијела одмах почела са провокацијама и опструкцијом рада. Напомиње да постоје докази о њеним пропустима у раду које ће приложити надлежним службама. Због тога је премештена у другу смену, а затим и у другу службу.

Прочитајте још - ЛАСЦИВНЕ ОПАСКЕ СУ НЕПРЕСТАНО СТИЗАЛЕ, А ОНДА ЈЕ УСЛЕДИО МОБИНГ: Медицинска сестра пријавила поруке па премештена у Дечји диспанзер?

- Њу нико не узнемирава, већ она узнемирава све у Хитној помоћи. Служба је финкционисала феноменално док је била на боловању. Све ово ради зато што је премештена најпре у другу смену, а затим је директорка пребацила у школски диспанзер - каже Станисављевић.

ТРАЖИЛА ЗАШТИТУ

ПОДСЕЋАМО да је сестра Данијела Цветковић изнела у јавност да је др Станисављевић годинама уназад узнемирава шаљујући ласцивне СМС поруке, због чега је одлучила да правду потражи на суду, а заштиту затражи од надлежних органа.