РЕМ покреће поступак против ТВ Хепи због оралног секса у програму уживо

Новости Онлине

13. 10. 2019. у 20:16

РЕМ покреће поступак против ТВ Хепи због оралног секса у програму уживо
Скандалозна ситуација у “Паровима” шокирала Србију
СКАДНАЛОЗНА ситуација уживо пред камерама, која се догодила на телевизији са националном фреквенцијом, а када је проститука Вида Кокић орално задовољава учесника ријалитија "Парови" Уроша Анђелића, шокирала је Србију. Тим поводом огласио се главни уредник "Хепи" телевизије Миломир Марић, који је изјавио да се то није догодило, а из Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) је речено да ће бити покренут поступак.

Све се догодило у суботу вече, на ТВ Хепи, када је гошћа ријалитија "Парови" била проститутка из Лознице која је обећала да ће орално задовољити унука Ере Ојданића. Када је ушла у вилу она је испунила обећање, а све је емитовано у програму уживо. Снимак је постао виралан на друштвеним мрежама, где га људе деле уз гађење. Овим поводом се огласио главни уредник ове телевизије.

- Нисам гледао, да, не знам шта ви причате, то се вама учинило - рекао је Марић. - Ма не, то се вама причинило, то је мој коментар. Нико то није видео, осим вас.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Забрањени Парови“ на ТВ Хепи

Оливера Зекић, члан РЕМ-а, изјавила је да ће у сваком случају бити покренут поступак.

- Ми то стално радимо, али да ли ће и када бити изречене мере то се никад не зна, јер нема хитног поступка. На све се дуго чека и многи случајеви обично застаре и зато телевизије у Србији могу да раде шта хоће, не постоје праве санкције - каже Оливера Зекић. Зекић је за “Блиц” рекла да је највећи проблем у томе што РЕМ-у није омогућено да финансијски казни пропуст телевизије.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Тасовац: "Парови" су дно дна, очекујем реаговање РЕМ

- Већ смо једном забранили програм телевизији “Хепи” на 24 сата због непримереног садржаја, али то очигледно није уродило плодом. Док се РЕМ-у не дозволи да сам наплаћује казне, ништа се неће променити. Такав је принцип и у земљама региона, где су казне за телевизије и по 300.000 евра. То су казне које озбиљно могу да уздрмају буџет телевизије и санкционишу је да не понавља непримерен садржај. Док код нас само шаљемо хиљаде пријава, али се ништа не дешава. У закону то мора да се промени, јер ТВ индустрија може да се доводе у ред само ако их ударите добро по џепу - закључила је чланица РЕМ-а.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (15)

Милош Марић

13.10.2019. 22:28

@Marko1 - Извини, није слика данашње Србије, него шачице бедника.

Mozda Veruju U Deda Mraza

13.10.2019. 21:18

Ma, kao neka promena da ce se desiti. Dokle ima ovaca koje gledaju te gadosti, do tada xe biti i vune. Toliko mogucih programa, od likovne umetnosti, knjizevne, VERSKE, neke naučne emisije, vežbanje matiematike i maternjeg jezika pa do toga da se ubace kvizovi za sve uzraste. No dok se gleda golotinja i dok vi kao ovce bacate pare na glasanje do tada ce nam i biti tako.... Tako da od neke koristi i ima sto posedujem kablovsku, pa ne moram da gledam

ivica

14.10.2019. 07:05

@Aca - Pozz Postovani Gospodine.Podrzavam vas komentar i pisao sam da je neumjesno da se Srbija Zemlja mnogih ljepota prezentira na ovakav nacin,Zabraniti a Tv kucu kazniti novcanom kaznom ali ne minimalnom pa da rade po starom programu

David i GOLI JATI III

14.10.2019. 00:56

... TAJ - LAND u EVROPU ?? Od Sramote DA nas bude SRAM !!!... Sistem Vrednosti NULA - to TRUJE decu i POTSTICE mlade DA je to normalno - stoga brojna ubistva i nakardna slika Srbije !!!

Pedja

14.10.2019. 07:13

Ne treba mi kablovska da ne gledam ovu sodomu i gomoru. Samo dosta rada i dece i nemate vremena za ovakve stvari. Verujte mi. Pricam iz iskustva.

iz glave

14.10.2019. 07:27

Хепи затворити, одговорне казнити дебело, али и казнит све медије који су пренели тај "догађај"

Nebojsa

14.10.2019. 08:05

Neobicno smela izjava clanice REM-a, koja govori da institucije i zakon ne rade svoj posao. Sada ce vise biti zanimljivije videti sta ce biti sa njom...

Реално

14.10.2019. 13:47

@Patriota - Ту "орално" не помаже, па је мало вероватно да има те намере!

disident Dimitrijevic Boris

14.10.2019. 09:48

nije fer prema TV Happt , jer ovaj narod pusi 30 godina i nikom nista ,niko ne pokrece postupak .kakvo licmerje