СКАДНАЛОЗНА ситуација уживо пред камерама, која се догодила на телевизији са националном фреквенцијом, а када је проститука Вида Кокић орално задовољава учесника ријалитија "Парови" Уроша Анђелића, шокирала је Србију. Тим поводом огласио се главни уредник "Хепи" телевизије Миломир Марић, који је изјавио да се то није догодило, а из Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) је речено да ће бити покренут поступак.

Све се догодило у суботу вече, на ТВ Хепи, када је гошћа ријалитија "Парови" била проститутка из Лознице која је обећала да ће орално задовољити унука Ере Ојданића. Када је ушла у вилу она је испунила обећање, а све је емитовано у програму уживо. Снимак је постао виралан на друштвеним мрежама, где га људе деле уз гађење. Овим поводом се огласио главни уредник ове телевизије.

- Нисам гледао, да, не знам шта ви причате, то се вама учинило - рекао је Марић. - Ма не, то се вама причинило, то је мој коментар. Нико то није видео, осим вас.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Забрањени Парови“ на ТВ Хепи

Оливера Зекић, члан РЕМ-а, изјавила је да ће у сваком случају бити покренут поступак.

- Ми то стално радимо, али да ли ће и када бити изречене мере то се никад не зна, јер нема хитног поступка. На све се дуго чека и многи случајеви обично застаре и зато телевизије у Србији могу да раде шта хоће, не постоје праве санкције - каже Оливера Зекић. Зекић је за “Блиц” рекла да је највећи проблем у томе што РЕМ-у није омогућено да финансијски казни пропуст телевизије.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Тасовац: "Парови" су дно дна, очекујем реаговање РЕМ

- Већ смо једном забранили програм телевизији “Хепи” на 24 сата због непримереног садржаја, али то очигледно није уродило плодом. Док се РЕМ-у не дозволи да сам наплаћује казне, ништа се неће променити. Такав је принцип и у земљама региона, где су казне за телевизије и по 300.000 евра. То су казне које озбиљно могу да уздрмају буџет телевизије и санкционишу је да не понавља непримерен садржај. Док код нас само шаљемо хиљаде пријава, али се ништа не дешава. У закону то мора да се промени, јер ТВ индустрија може да се доводе у ред само ако их ударите добро по џепу - закључила је чланица РЕМ-а.