Почиње велика наградна игра Новости: Срећа на дохват руке!

Novosti online

15. 10. 2019. у 09:00

Почиње велика наградна игра Новости: Срећа на дохват руке!
Креће сакупљање купона, а најсрећнији међу нашим читаоцима, могу да се надају сјајним поклоним

ДУГО очекивана велика наградна игра нашег листа – "Новости купи, ауто покупи" коначно почиње од данас! Креће сакупљање купона, а најсрећнији међу нашим читаоцима, који ревносно исеку пет купона различитих боја, залепе их на посебан талон, спакују их у коверат и пошаљу на нашу адресу, могу да се надају сјајним поклонима.

"Новости" су са својим партнерима - "Тојотом", туруистичком агенцијом "Вива травел" и трговинском ланцем "Универекспорт", спремиле привлачне награде. Освојиће их укупно 16 читалаца нашег листа које послужи срећа да њихове коверте буду извучене из наградног бубња, у петак, 8. новембра.

Осим 10 ваучера у вредности по 10.000 динара у "Универескпорту", петоро срећних добитника моћи ће неког драгог да поведе на пут у Праг, Милано, Рим, Венецију или Будимпешту. Осим шопинга и путовања, специјалитет наше наградне игре је додела главне награде - гланц нове Тојоте ајго! Ову лепотицу, наши читаоци имаће прилике да виде "уживо" на Сајму медија, у Хали 3 Београдског сајма, од 23. до 27. октобра.

Верујемо довољан подстицај да се од 15. до 24. октобра крене у сакупљање купона. Нарочито, јер можете да учествујете и са више коверата. Право учешћа имају сви пунолетни грађани са територије Републике Србије.


Сваког дана, од уторка, објављиваћемо по један купон. За учешће у наградној игри, неопходно је сакупити пет купона различитих боја. Могу бити зелене, плаве, црвене, наранџасте, жуте... Џокер купоне, који могу да замене било коју боју, објавићемо 26. и 28. октобра. Купоне треба исећи, залепити на предвићено место на Талону који ћете пронаћи у нашем издању у недељу 20. октобра и недељу 27. октобра.

И да нагласимо, коверте са купонима треба да стигну у нашу редакцију најкасније до 7. новембра у подне.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)

Sladjana Devic

25.10.2019. 08:22

Dobre nagrade dosta imam kupone ali nisam uzala talon ,dali mogu. da zalepim na drugi papir samo nemam za vikend nisam uzimala a bas tada je talon

Petar

28.10.2019. 14:48

Postovani, sakupio sam sve kupone, samo sam izgubio adresu, pa vas molim, dda je ponovo objavite. HvalaPozdrav, Petar

Vladimir

31.10.2019. 14:49

Postovani, fale mi dve boje i talon, da li ih i dalje ima u novinama ili ako nema, gde mogu da ih nabavim!?? Pozdrav