Стефановић: Срамно понашање Покрета уједињених фантома

Танјуг

10. 10. 2019. у 16:43

Стефановић: Срамно понашање Покрета уједињених фантома

Небојша Стефановић Фото Танјуг

Најоштрије је осудио данашње омаловажавање и провоцирање припадника Управе саобраћајне полиције у Зрењанину

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић најоштрије је осудио данашње омаловажавање и провоцирање припадника Управе саобраћајне полиције у Зрењанину од стране припадника опозиционог Покрета уједињених фантома.

„Дајем пуну подршку полицијским службеницима у Зрењанину који су и данас обављали свој редовни посао и поступали потпуно професионално, присебно и љубазно не наседајући на очигледне намере наведених људи који су покушали на све могуће начине да их испровоцирају. Уједно осуђујем срамно понашање припадника Покрета уједињених фантома, који су иначе упадали у зграду Радио телевизије Србије (РТС) са тестерама и претили новинарима“, рекао је Стефановић, саопштио је МУП.

Прочитајте још - СзС поставио рок за пуштање ухапшених за упад у РТС, демонстранти претходно блокирали Председништво, Вучић се обратио нацији(ВИДЕО+ФОТО)

Министар је навео да не зна шта је срамније у данашњим поступцима припадника овог покрета, који су сами поделили са јавношћу видео-снимак о наведеном догађају.

"Њихово уношење у лице саобраћајним полицајцима и питање да ли имају право да траже некоме личну карту и ко их је овластио да могу да зауставе неко возило, прелази све границе здравог разума и бахатости", поручио је Стефановић.

Он је истакао да "ништа мање скандалозне нису ни претње полицајцима уз реченице „на овоме се неће завршити, тек сад ћемо да кренемо са радикализацијом“ и то од стране људи који су упорно избегавали да у том истом видео-снимку обавесте јавност да су наводни реквизити за перформанс, како их они зову, заправо фекалије".

"Истоварање бурета са фекалијама на улаз у општину и називање истог перформансом апсолутно је нецивилизовано и говори о одсуству било какве идеје код опозиције“, рекао је Стефановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)