Стефановић: Држава ће наставити да улаже у исток Србије

Танјуг

четвртак, 12. 09. 2019. у 20:15

Стефановић: Држава ће наставити да улаже у исток Србије

фото Муп

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић поручио је данас у Књажевцу да ће држава наставити да инвестира у исток Србије
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић поручио је данас у Књажевцу да ће држава наставити да инвестира у исток Србије и да данас, захваљујући добрим економским основама, може да улаже у инфраструктурне пројекте и бори се за бољи животни стандард грађана.


„Држава ће наставити да инвестира новац у развој овог краја. Хоћемо да људи овде стварају породице, да се запошљавају и да од плате могу пристојно да живе. Од 2012. године у Књажевцу је много урађено на смањењу стопе незапослености, што је свакако један од кључних задатака и послова које држава има“, рекао је Стефановић, након састанка са председником општине Књажевац Миланом Ђокићем.


Министар је приликом обиласка Полицијске станице Књажевац, где је разговарао са полицијским службеницима ове станице и Полицијске испоставе Стара Планина, истакао да је стање безбедности у овом крају на високом нивоу.


Прочитајте још: Стефановић посетио полицијску станицу у Алексинцу (ФОТО)


Он је најавио да ће припадници Полицијске испоставе Стара Планина добити ново возило, којим ће и током зиме моћи да обавља патролну делатност, као и да је са председником општине Ђокићем разговарао о могућности да локална самоуправа заједно са Полицијском управом изгради монтажни објекат у коме ће на Старој планини полиција бити смештена током зимског периода, наводи се у саопштењу Министарства.


фото Муп


фото Муп
фото Муп

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (11)

Serbinator

12.09.2019. 21:50

Zahvaljujući reformama koju je sadašnja vlast sprovela sada ima novca da se ulažei u istok Srbije.

Milica

12.09.2019. 22:03

Pomoc drzave istoku Srbije da bi se sustigla razlika u ravnomernom razvoju je ocekivana i najvise ce se postici kroz popravljanje putne mreze i kvalitetnim industrijskim zonama.

Dobrila

12.09.2019. 22:35

Bravo za nastavak ulaganja u manje razvijene delove Srbije. Polako, ali sigurno u procvat Srbije.

Pedja

13.09.2019. 05:36

Za vlast ne postoje bitni i manje bitni delovi Srbije vec ravnomeran razvoj svih regiona i opstina jaca Srbiju.

jana

13.09.2019. 07:57

Nekada je istok Srbije bio zaboravljen, hvala bogu to se menja. Danas vlada ulaže u svaki deo zemlje!

adsfas

13.09.2019. 08:01

Podjednako ulaganje u sve regione, omogućava ravnomeran razvoj svih delova zemlje.