Стефановић посетио полицијску станицу у Алексинцу (ФОТО)

Новости Онлине

четвртак, 05. 09. 2019. у 16:04

Стефановић посетио полицијску станицу у Алексинцу (ФОТО)

Небојша Стефановић
Фото: МУП Србије

Стефановић, који је посетио Полицијску станицу Алексинaц, где је разговарао са полицијским службеницима, истакао је и да је задовољан стањем безбедности у овом крају
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је у четвртак у Алексинцу да ће тај ресор у Влади Србије инвестирати у изградњу нове ватрогасно-спасилачке станице у овом месту која ће, уз набавку нових возила и опреме, рад ватрогасаца на овом подручју учинити још ефикаснијим.

Стефановић, који је посетио Полицијску станицу Алексинaц, где је разговарао са полицијским службеницима, истакао је и да је задовољан стањем безбедности у овом крају.

Потпредседник Владе је у наставку посете Нишком управном округу разговарао и са грађанима Алексинца и Гаџиног Хана о инвестицијама државе у инфраструктуру, путеве и реконструкцију струјне мреже у овим општинама које ће, како је навео, бити један од приоритета рада Владе Србије у наредном периоду, стоји у саопштењу полиције.

„Грађани су ми пренели да су задовољни, јер је држава препознала да су инвестиције у сваку општину, у смислу изградње канализационе и водоводне мреже, путева, али и субвенција везаних за пољопривредну производњу и привреду добар модел који олакшава њихов живот“, рекао је Стефановић.

Прочитајте још - СТЕФАНОВИЋ ПОТВРДИО: Именован за председника радне групе за сарадњу са ОЕБС-ом


Према његовим речима, те инвестиције доприносе и већем буџету локалних самоуправа, које на тај начин могу да решавају проблеме грађана и стимулишу инвеститоре да долазе у ове општине, које нису довољно развијене или су у претходном периоду биле запостављене.

„Драго ми је да постоји добра сарадња између локалне самоуправе и полиције, али и великих јавних предузећа, попут „Путева Србије“ и „Електропривреде Србије“. Таква врста сарадње гарантује да ће грађани добијати најбољу могућу услугу, а да ће полицијски и државни службеници моћи ефикасније и боље да обављају своје активности“, навео је Стефановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације